سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

ثبت شرکت آنلاین چگونه انجام می شود؟

ثبت شرکت آنلاین چگونه انجام می شود؟

اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ ثبت شرکت آنلاین چگونه انجام می شود؟

عصر ارتباطات باعث شده همه کارها در این روزها به سادگی از طریق اینترنت انجام گیرد. اکثریت سازمان های بزرگ دولتی نیز از قافله عقب نمانده و دارای سامانه های هوشمند آنلاین هستند. سازمان ثبت اسناد نیز راه را برای کسانی که می خواهند ثبت شرکت انجام دهند ، بسیار سهل الوصول کرده است.

با مراجعه به سایت و ارائه تصویر اسناد و مدارک لازم و طی کردن مراحل ثبت نام شرکت به راحتی می توانید شرکت خود را به ثبت برسانید. ما در این مقاله به شرح چگونگی ثبت شرکت آنلاین بدون مراجعه حضوری می پردازیم.

مراحل ثبت شرکت ها به صورت آنلاین

در سامانه ثبت اسناد و املاک کشور با گذراندن مراحل اولیه که شامل  ورود اطلاعات عمومی شرکت ، اطلاعات متقاضی ، نام های درخواستی ، موضوع فعالیت ، سرمایه ، اشخاص / مدیران ، شعب ، روزنامه کثیرالانتشار و اساسنامه و... است ؛ به راحتی می توانید ثبت نام خود را انجام دهید. اما قبل از اینکه اقدام به ثبت نام کنید ، لازم است با مراحل آن آشنا شوید.

اولین قدم برای ثبت شرکت

اولین اقدامی که باید انجام دهید تشکیل جلسه ای است که در آن موارد پایه مربوط به شرکت را مشخص کنید . منظور از موارد پایه مشخص کردن تعداد اعضا شرکت است . سهم هر کدام از اعضا چقدر است ؟ سمت هرکدام از این افراد در هیئت مدیره شرکت چیست ؟ مثلا مشخص کردن مدیرعامل ، اعضا هیئت مدیره ، نائب رئیس هیئت مدیره ، سهامداران شرکت  ، بازرسین و همینطور مشخص کردن کسانی که در شرکت حق امضا دارند.

سپس مطابق قوانین برای شرکت باید 5 نام انتخاب کنید. کارشناسان مربوطه در اداره ثبت از بین این نام ها ، اسمی را که دارای شرایط لازم است انتخاب نموده و آن را تایید می کنند.

مشخص کردن موضوع فعالیت شرکت یکی از مهمترین اقداماتی است که باید انجام دهید. آدرس شرکت و کدپستی محل را نیز مشخص کنید. پس از طی همه این مراحل نوبت به تنظیم اساسنامه ، شرکتنامه ، اظهارنامه و صورتجلسات هیئت مدیره شرکت می رسد. برای شرکتنامه و اساسنامه در سایت فرم های پیش فرضی در نظر گرفته شده است که تنها کافیست آنها را تکمیل کنید. و در نهایت اگر بخواهید می توانید قوانین خاص خود را نیز به آن اضافه کنید.

بعد از مشخص کردن این موارد می توانید وارد سایت irsherkat.ssaa.ir شده و اقدام به ثبت نام نمائید. در هر مرحله از ثبت نام اطلاعات خواسته شده را باید تکمیل کرده و وارد مرحله بعد شوید. کلیه اسناد و مدارک گفته شده را باید در سامانه بارگذاری کنید تا کارشناسان اداره به بررسی آنها بپردازند. در مرحله آخر تنها لازم است اسناد و مدارک را برای اداره  پست کنید و نیاز به هیچگونه مراجعه حضوری نیست.

ثبت شرکت آنلاین چگونه انجام می شود؟

چه نوع شرکتی میخواهید تاسیس کنید؟

مدارک ثبت شرکت عموما یکی هستند در این بین انتخاب نوع شرکت یا به عبارت ساده تر اینکه چه نوع شرکتی می خواهید تاسیس کنید ؛  امر مهمی است که لازم می دانیم درباره آن توضیحاتی را ارائه کنیم. شرکتهای تجاری به هفت نوع مختلف دسته بندی می شوند. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که شرکت شما از هر نوعی که باشد ( مسئولیت محدود ، سهامی خاص و.. ) می توانید به صورت اینترنتی و بدون مراجعه حضوری آنرا به ثبت برسانید.

لیست شرکتهای تجاری:

شرکت سهامی ( سهامی خاص و سهامی عام)

شرکت مسئولیت محدود

شرکت تضامنی

شرکت مختلط غیر سهامی

شرکت مختلط سهامی

شرکت نسبی

شرکت تعاونی تولید و مصرف

در شرکتهای سهامی عام ، موسسین آنها بخشی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند.

امکان صدور اوراق قرضه تنها برای شرکتهای سهامی عام وجود دارد و سهامی که در بازار بورس قابل ارائه است ، سهام شرکت های عام است. این شرکتها برای تامین سرمایه خود می توانند اقدام به پذیره نویسی کنند ، این درحالی است که شرکت سهامی خاص حق مراجعه به عامه را ندارد.

نقل و انتقال سهام مشروط به موافقت سهامداران و مدیران نیست . لازم به ذکر است حداقل تعداد مدیران 5 نفر است.

درمقابل شرکتهایی هستند که سهام آنها در دست عموم مردم نیست و تعداد محدودی از افراد سهامدار هستند . اینگونه شرکتها را سهامی خاص می گویند. نقل و انتقال سهام منوط به توافق مدیران شرکت و یا مجامع شرکت است. حداقل تعداد مدیران و سهامداران  3نفر است. و همچنین اجازه  عرضه سهام خود در بازار بورس را ندارند.

اما از رایج ترین شرکتهایی که در ایران به ثبت می رسند شرکت سهامی و شرکت  مسئولیت محدود است. ثبت شرکت مسئولیت محدود عموما بین افراد یک خانواده ، دوست یا اقوام نزدیک تاسیس می شود .در اینگونه موارد سرمایه به سهام تقسیم نمی شود بلکه هر فرد به اندازه سرمایه خود در قبال قروق و تعهدات شرکت مسئول است.

دو نکته که باید در رابطه با انتخاب قالب شرکت خود به عنوان شرکت مسئولیت محدود حتما به خاطر بسپارید : اول اینکه در نام شرکت حتما عبارت " با مسئولیت محدود " ذکر شود چراکه در غیر این صورت شرکت در مقابل اشخاص ثالث تضامنی محسوب شده و تابع قوانین شرکت تضامنی خواهد بود. و دوم اینکه اگر اسم شرکا در اسم شرکت قید شود ، آنگاه در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت.

در شرکتهای تضامنی برخلاف مسئولیت محدود ، هر کدام از شرکا در قبال دیون و قروض شرکت مسئولیت تام دارند. و مسئول هستند کل دیون شرکت را بپردازند.

 به خاطر داشتن اینگونه موارد هنگام ثبت شرکت در سامانه آنلاین ثبت شرکتها  شما را از بروز مشکلات احتمالی پس از ثبت می رهاند ، یا می توانید جهت مشاوره رایگان با شماره 02141174 برای ثبت شرکت یا ثبت برند ارزان خود بدون مراجعه حضوری اقدام کنید .

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋