علی کریمی یکی از جدیترین منتقدان فدراسیون تاج بود که حتی مناظرهای جنجالی با محمدرضا ساکت، همهکاره فدراسیون مهدی تاج در برنامه ۹۰ داشت. کریمی که کمی قبل از آن با انتشار پستهای آتشین و انتقادی نشان داده بود مخالف شماره یک فدراسیون مهدی تاج است، بعد از آن مناظره، تبدیل به یکی از منتقدان اصلی مدیریت در فوتبال ایران شد.
وضعیت کاندیداها برای ریاست فدراسیون فوتبال امروز باید مشخص شود و آنهایی که تمایلی به احراز پست ریاست فدراسیون دارند، فقط همین شنبه فرصت دارند تا مدارک را کامل و ثبتنامشان را نهایی کنند. اگرچه به نظر میرسد عده زیادی از کاندیداها همین امروز را برای ثبتنام در نظر گرفتهاند، ولی تا روز گذشته چهار نفر ثبتنام کرده بودند که یکی از آنها در حمایت از دیگری کنار کشید!
سعید آذری، شهابالدین عزیزیخادم، علی کریمی و حیدر بهاروند افرادی بودند که برای ریاست فدراسیون فوتبال ایران کاندیدا شدند، ولی سعید آذری، مدیرعامل کنونی باشگاه فولاد، با نوشتن پستی حمایتی و تا حدودی احساسی برای علی کریمی، به نفع او کنار کشید و نوشت تا زمانی که یکی مثل علی کریمی برای ریاست اقدام میکند، به خودش اجازه نمیدهد وارد گود رقابت شود.
با کنارکشیدن سعید آذری، سه نفر دیگر تا پیش از امروز، علی کریمی، شهابالدین عزیزیخادم و حیدر بهاروند هستند. این دو تای آخر، یعنی عزیزیخادم و حیدر بهاروند با یکدیگر وارد ائتلاف شدهاند و هرکدام به نوبت دیگری را به عنوان نایبرئیس اول معرفی کرده است؛ به این ترتیب که عزیزیخادم از حیدر بهاروند به عنوان نایبرئیس اول در زمان ثبتنام نام برده و حیدر بهاروند، سرپرست کنونی فدراسیون فوتبال هم، در فهرستش از عزیزیخادم به عنوان نایبرئیس اول فدراسیون فوتبال یاد کرده است.
حیدر بهاروند، بازمانده فدراسیون مهدی تاج است که بعد از استعفای او، به عنوان سرپرست در فدراسیون فوتبال باقی ماند و روی صندلی ریاست نشست. او حالا با وجود انتقادهای زیادی که از مدیریتش میشود برای پست ریاست فدراسیون فوتبال هم اقدام کرده و میخواهد از این به بعد اگر رأی بیاورد به عنوان رئیس و نه سرپرست به کارش در فوتبال ادامه دهد. پس تا همینجا، حیدر بهاروند، نایبرئیس دوم فدراسیونِ مهدی تاج و رئیس وقت سازمان لیگ اوست.
درباره عزیزیخادم، اما اتفاق پیچیدهای رخ داده که درباره چراییاش هنوز نمیتوان پاسخ درستی یافت؛ او در شرایطی با حیدر بهاروند، از اعضای کنونی فدراسیون فوتبال ائتلاف کرده که پیشتر، زمانی که مهدی تاج میخواست رئیس فدراسیون فوتبال شود هم چنین اقدامی به شیوهای متفاوت انجام داد! در واقع زمانی که مهدی تاج کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال شد همین شهابالدین عزیزیخادم یکی از رقبایش بود، ولی بعدا، رأیهایش را به مهدی تاج داد به این امید که به عنوان دبیرکل در فدراسیون مهدی تاج مشغول به کار شود؛ بعدها که تاج رأی آورد، اما یادی از عزیزیخادم نکرد تا او بیرون از گود باقی بماند.
اینکه چرا عزیزیخادم که پیشتر از مجموعه مهدی تاج زخم خورده، دوباره وارد ائتلاف با آنها شده چندان مشخص نیست، ولی مورد مشخص اینکه ائتلاف آنها تا الان جدیترین ائتلاف شکلگرفته در انتخابات فدراسیون فوتبال است.
این ائتلاف، اما برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال، کار سختی در پیش دارد؛ فارغ از افرادی که احتمالا امروز برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا میشوند، عزیزیخادم و بهاروند باید با علی کریمی، اسطوره فوتبال ایران و کاپیتان سابق تیم ملی مبارزه کنند!
علی کریمی یکی از جدیترین منتقدان فدراسیون تاج بود که حتی مناظرهای جنجالی با محمدرضا ساکت، همهکاره فدراسیون مهدی تاج در برنامه ۹۰ داشت. کریمی که کمی قبل از آن با انتشار پستهای آتشین و انتقادی نشان داده بود مخالف شماره یک فدراسیون مهدی تاج است، بعد از آن مناظره، تبدیل به یکی از منتقدان اصلی مدیریت در فوتبال ایران شد.
او روز گذشته ثبتنامش را نهایی کرد و از یک نام جذاب فوتبالی دیگر به عنوان نایبرئیس اولش پرده برداشت: مهدی مهدویکیا! کریمی حتی پستی تمجیدی برای مهدی مهدویکیا منتشر کرد و از او به عنوان رئیس اصلی فدراسیون آتی فوتبال، در صورتی که رأی بیاورند، یاد کرد.
مهدویکیا هم که از منتقدان مدیریت در فوتبال ایران است، فعلا در کنار علی کریمی قرار گرفته تا ائتلاف مخالفان فدراسیون تاج علیه رفقای او را شکل دهند. علی کریمی از زمانی که اساسنامه فدراسیون فوتبال اصلاح و عنوان شد که فوتبالیستهای قدیمی هم میتوانند وارد کارزار رقابت برای پست فدراسیون فوتبال شوند، سودای ریاست را در سر پروراند؛ مخالفانش، اما با بیان اینکه او مدرک تحصیلی مد نظر را ندارد اینطور شایعهپراکنی کردند که صلاحیت علی کریمی احراز نمیشود؛ با اصلاح اساسنامه، اما شرط مدرک تحصیلی از سوی فیفا، مثل شرط سنی، برداشته شد.
درواقع فیفا با اشاره به این موضوع که بازیکنان حرفهای فوتبال با توجه به اینکه باید روزانه وقتشان را صرف تمرین و مسابقه کنند و ممکن است فرصتی برای تحصیل به دست نیاورند، شرط مدرک تحصیلی را حذف کرد. حالا اگر قرار باشد به طور ویژهتری به کاندیداها نگاه کرد تا الان علی کریمی، مستقلترین کاندیدایی است که وارد کارزار شده است؛ اینطور عنوان شده که برخلاف مجموعه کنونی و تیم مدیریتی قبلی فدراسیون که توانایی بستن قرارداد اسپانسری مناسب را نداشتند، علی کریمی با اسپانسرهای دانهدرشتی وارد مذاکره شده و در صورت رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال، از آنها برای حل معضلات مالی زیاد فدراسیون کمک میگیرد.
البته همانطور که عنوان شد انتظار میرود امروز، افراد سرشناس دیگری وارد کارزار انتخاباتی برای ریاست فدراسیون فوتبال شوند تا شاید تنور رقابت برای دهم اسفند از چیزی که تا الان شکل گرفته داغتر شود.
پاسخ ها