سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

محمد گلریز، خواننده، به کرونا مبتلا شد

محمد گلریز، خواننده، به کرونا مبتلا شد

محمد گلریز، خواننده، به کرونا مبتلا شد. سرود «خجسته باد این پیروزی» از این هنرمند پس از سال‌ها یادآور حماسه‌های دوران دفاع مقدس است. به گفته خود گلریز، او این سرود را برای عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر خوانده بود.

محمد گلریز از خوانندگان قدیمی کشور و خواننده سرود «خجسته باد این پیروزی» به کرونا مبتلا شد.

این هنرمند در تایید خبر ابتلای خود به بیماری کووید ـ ۱۹ به ایسنا گفت: هم‌اکنون در قرنطینه خانگی به سر می‌برم و ان شاءالله با توکل به خدا و دعای خیر مردم سلامتی حاصل شود.

خبر‌ها حاکی از این است که شرایط جسمانی گلریز رو به بهبود است و با توصیه پزشک، نیازی به بستری بودن وی نبوده است. این خواننده تا دو هفته در خانه قرنطینه خواهد بود.

محمد گلریز از خوانندگان موسیقی سنتی و پاپ ایرانی است. او یکی از خوانندگان دوران دفاع مقدس است و صدایش به عنوان میراث شفاهی ایران در سازمان میراث فرهنگی ثبت شده است. نام اصلی وی محمد علی گلپایگانی است و برادر کوچک‌تر اکبر گلپایگانی (گلپا) است.

سرود «خجسته باد این پیروزی» از این هنرمند پس از سال‌ها یادآور حماسه‌های دوران دفاع مقدس است. به گفته خود گلریز، او این سرود را برای عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر خوانده بود.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋