پروفسور عظیم اکبرزاده متخصص بیوشیمی بالینی در شبکه ۳ سیما گفت: با زهر زنبور عسل کرونا را درمان کردیم. هیچ زنبور داری کرونا نگرفته است.
پرفسور عظیم اکبرزاده خیاوی متخصص بیوشیمی بالینی درباره تأثیر زهر زنبور عسل بر درمان کرونا، ادعا کرد: با زهر زنبور عسل میتوان کرونا را درمان کرد. در بعضی شهرها مانند مشکینشهر و اردبیل هیچ کندو داری کرونا نگرفته است. بر اساس آزمایشی که با همکاری یکی از دانشجویان خود انجام دادهام مشاهده شد با تزریق زهر زنبور به یک بیمار حاد کرونایی، این فرد پس از یک روز کاملاً بهبود یافت و با تزریق زهر زنبور عسل در زانو، میتوان کرونا را درمان کرد.
او گفت: من حتی فرمول واکسن زهر زنبور عسل را برای ویروس کرونا آوردهام. از شمال کره زمین تا جنوب کشور بدانند واکسن هم نمیتواند برای از بین رفتن ویروس کرونا موثر باشد بلکه تنها نیش زنبور عسل این قابلیت را دارد. اگر حدود یک ماه زهر نیش زنبور را به کارشناسان ما بدهید میتوانند داروی مناسب این ویروس منحوس را کشف کنند. باید بدانید این دارو هیچ عارضهای هم ندارد و حتی میتواند راهحلی برای رفع بیماری حاد تنفسی باشد.
مردم را به اشتباه نندازیم!
با این حال مینو محرز متخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا درباره زهر زنبور عسل و تاثیر آن روی ویروس کرونا اظهار کرد: در حال حاضر موضوع تاثیر زهر زنبور عسل بر ویروس کرونا قطعی نیست و هنوز اطلاع و مقالهای در این باره بیرون نیامده است.
او گفت: البته شاید این موضوع مقاله و مطالعات خود پرفسور اکبرزاده خیاوی متخصص بیوشیمی بالینی باشد که هنوز درباره آن به قطعیت با ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت صحبتی نشده است. محرز بیان کرد: پس لطفاً مردم به اشتباه سمت این اطلاعات نروند تا موارد این چنینی بررسی دقیق شود.
از سوی دیگر دکتر شاهین آخوندزاده هم در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم درباره ادعای مطرح شده در رسانه ملی مبنی بر تأثیر نیش زنبور بر درمان بیماری کرونا اظهار کرد: هر چیزی که ادعا میشود ممکن است بر بیماریها تأثیر داشته باشد باید از مسیر کارآزمایی بالینی بگذرد.
وی ادامه داد: اکثر ادعاهایی که میشود که البته امیدواریم این ادعاها مستنداتی داشته باشند تا مورد قبول واقع شوند، روی تعداد محدودی بیمار انجام شده است و باید توجه داشت که با آزمایش یک مورد روی تعداد محدودی از بیماران، بدون گروه کنترل، نمیشود ادعا کرد که یک روش یا داروی درمانی روی کرونا مؤثر است.
قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: علت اینکه میگوییم باید آزمایش روی تعداد مشخصی بیمار صورت گیرد، این است که از هر هزار بیمار مبتلا به کرونا، تعدادی به طور سرپایی و بدون نیاز به دارو و بستری درمان میشوند، تعدادی به بیماری با شدت زیاد دچار میشوند و تعداد محدودی نیز به ICU منتقل میشوند بنابراین اگر ادعا میشود یک روش یا دارو در درمانی بر کرونا مؤثر است باید مشخص شود روی کدام دسته از بیماران و چه تعداد بیمار مؤثر واقع میشود.
آخوندزاده یادآور شد: از نظر بنده هیچ داروی مؤثری برای کرونا وجود ندارد و آنچه باعث بهبودی بیماران میشود مراقبتهای ویژه از بیماران است؛ تا این لحظه داروهایی که گفته شده بر کرونا تأثیر دارند نیز تأثیرشان قطعی نیست و باید یک داروی اختصاصی برای ویروس کرونا ساخته شود تا بتوان با قطعیت درباره تأثیر آن بر کرونا صحبت کرد.
منبع: برنا، شهرآرا نیوز
پاسخ ها