سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

شلیک خمپاره از خاک سوریه به جولان اشغالی

شلیک خمپاره از خاک سوریه به جولان اشغالی

شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی مدعی شد که گلوله‌های شلیک شده در واقع موشک‌های ضد هوایی سوریه بوده که به سمت یک هدف در حال پرواز اسرائیلی شلیک شده بود و در نزدیکی نوار مرزی سوریه با سرزمین اشغالی در منطقه «مجدل شمس» به زمین اصابت کرده‌اند.

منابع ارتش رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) از اصابت چند گلوله خمپاره به داخل خاک سرزمین اشغالی در نزدیکی مرز سوریه خبر دادند.

به نوشته روسیا الیوم، بنا بر اعلام ارتش اسرائیل بر اثر سقوط این خمپاره‌ها یک خودو و یک ساختمان صهیونیست‌ها آسیب دید. «آویخای ادرعی» سخنگوی عربی‌زبان ارتش صهیونیستی نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که جزئیات حادثه در حال بررسی است.

اما شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی مدعی شد که گلوله‌های شلیک شده در واقع موشک‌های ضد هوایی سوریه بوده که به سمت یک هدف در حال پرواز اسرائیلی شلیک شده بود و در نزدیکی نوار مرزی سوریه با سرزمین اشغالی در منطقه «مجدل شمس» به زمین اصابت کرده‌اند.

وبگاه صهیونیستی روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز مدعی شد که شلیک‌ها از روستای «الخضر» در منطقه مجدل شمس صورت گرفته است.

وبگاه عرب۴۸ نیز به نقل از منابع رسانه‌ای نزدیک به دولت سوریه نوشت که پدافند هوایی ارتش سوریه یک هدف متخاصم در آسمان «قنیطره» در نزدیکی جولان اشغالی را هدف قرار داده است.

شبکه المیادین نیز به نقل از منابع سوری گفت که پدافند هوایی ارتش سوریه یک پرونده متهاجم اسرائیلی را که احتمال می‌رود، پهپاد بوده باشد را مجبور به بازگشت به سمت جولان اشغالی کردند.

هنوز منابع رسمی سریه واکنشی به این رخداد نشان نداده‌اند.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋