نکته قابل توجه درباره خانواده خدیر این است که او در یکی از محلههای محروم بلوچستان زندگی میکند، اما معضلات مالی هم باعث نشده علاقهاش به موجسواری را از دست بدهد. او حتی یک تخته موجسواری از خودش نیز ندارد و با تختههای قرضی چنین ورزشی را انجام میدهد و این شرایط تلخ باعث شده در مجامع بینالمللی پشتکارش دیده شود.
در روزهایی که اخبار بد پیرامون شیوع کرونا جامعه را درگیر خود کرده، اینکه یک جوان گمنام ایرانی به واسطه هنر خاص خود نامش در دنیا مطرح شود، اتفاق مثبتی تلقی میشود. ماجرا به یک جوان ١٧ساله به نام داوود خدیر برمیگردد، پسری اهل سیستانوبلوچستان که عاشق ورزش موجسواری است و در سواحل جنوبشرقی ایران این ورزش را دنبال میکند.
او که سال گذشته در رده سنی زیر ١٨سال رقابتهای ملی جوانان ایران شرکت کرده و مقام سوم کشوری را به دست آورد، حالا نامش در دنیا مطرح شده است. نکته قابل توجه درباره خانواده خدیر این است که او در یکی از محلههای محروم بلوچستان زندگی میکند، اما معضلات مالی هم باعث نشده علاقهاش به موجسواری را از دست بدهد. او حتی یک تخته موجسواری از خودش نیز ندارد و با تختههای قرضی چنین ورزشی را انجام میدهد و این شرایط تلخ باعث شده در مجامع بینالمللی پشتکارش دیده شود.
در این خصوص اتحادیه بینالمللی موجسواری (ISA) از طریق حساب رسمی اینستاگرام خود اعلام کرد که جوان ایرانی موفق شده بورسیه این سازمان را به دست بیاورد. اتحادیه بینالمللی در اطلاعیه خود درباره جوان ایرانی نوشته است: «داوود تنها جوان سیستان وبلوچستانی است که فارغ از شرایط آب و هوایی هر روز در ساحل محل زندگیاش به موجسواری میپردازد. داوود میخواهد به موجسواری و شرکت در رقابتهای ملی ادامه دهد و قصد دارد موجسواری را به دیگران آموزش داده و آنها را به انجام این ورزش تشویق کند.»
براساس اعلام ISA، بورسیه این اتحادیه که به داوود تعلق میگیرد، هزینه کتابهای درسی و همچنین شرکت او در کلاسهای آموزش زبان انگلیسی را تقبل میکند و این موضوع میتواند فرصتهای آتی او برای موفقیت در عرصه بینالمللی را افزایش دهد. حالا این موجسوار ایرانی میتواند با استفاده از این بورسیه تخته موجسواری خود را خریداری کند تا به این ترتیب بتواند ساعتهای بیشتری به تمرین بپردازد.
پاسخ ها