رسپی رشته پلو قیسی
رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب از شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.
رشته پلو قیسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که با توجه به طعم و مزه خاص خود، جایگاه ویژهای در میان غذاهای ایرانی پیدا کرده است. در این مقاله، میخواهیم با گامهای دقیق و مشخص، به شما آموزش دهیم که چگونه رشته پلو قیسی را تهیه کنید.
مواد | میزان |
---|---|
برنج | 3 پیمانه |
رشته پلویی | 200 گرم |
قیسی | 100 گرم |
برگ زردآلو | 100 گرم |
زعفران | مقداری |
کره | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز داغ | 3 قاشق غذاخوری |
رشته پلو قیسی تبریزی
1. ابتدا برنج را باید شست و سپس برای چند ساعت در آب خیس می کنیم و در آب جوش میپزید تا نیمپز شود.
2. رشته را در آب جوش بریزید و بعد از چند جوش، برنج را آبکش کنید.
3. قیسی و برگه زردآلو را در آب گرم برای حدود نیم ساعت خیس کنید، سپس آنها را بشویید و در کره داغ بریزید سپس به آن، شکر، پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخرین مرحله، زعفران را اضافه کنید تا عطر و طعم آن در کل غذا پخش شود.
4. در قابلمه ای که میخواهید رشته پلو را در آن آماده کنید، کمی روغن بریزید و سپس ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید. چند کفگیر از برنج پخته شده را در کف قابلمه بریزید و سپس لایه ای از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید.
5. این فرایند لایه بندی را تا زمانی که تمام مواد استفاده شود، ادامه دهید. در نهایت، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
زمان لازم برای تهیه رشته پلو قیسی حدود 1 ساعت است.
رشته پلو قیسی را میتوان با گوشت یا مرغ سرو کرد.
طرز تهیه ی رشته پلو قیسی
1. آیا میتوان رشتهها را با رنگ طبیعی تهیه کرد؟
بله، میتوانید با استفاده از زعفران رنگ طبیعی به رشتهها ببخشید.
2. آیا میتوان در رشته پلو قیسی، کشمش استفاده کرد؟
بله، بسته به سلیقه شما، میتوانید کشمش هم به کار ببرید.
3. چه میزان روغن باید برای تهیه رشته پلو قیسی استفاده کرد؟
مقدار روغن بستگی به سلیقه شما دارد، اما به طور کلی باید به اندازهای استفاده شود که رشتهها بتوانند در آن تفت بخورند.
5. چرا باید برنج را قبل از پخت خیس کرد؟
خیس کردن برنج قبل از پخت باعث میشود که برنج هنگام پخت نرمتر شود و بهتر بپزد.
رشته پلو قیسی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طعم و مزه بینظیری دارد. با دنبال کردن مراحل گفته شده در این مقاله، میتوانید یک رشته پلو قیسی خوشمزه در خانه تهیه کنید. این غذا برای سرو در مهمانیها و مناسبتها مناسب است و با تنوع طعمها میتواند برای همه سلیقهها مناسب باشد.
گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها