بادمجان دارای فواید بیشماری برای سلامتی است که میتواند برای تقویت سلامت کودک شما مفید باشد. علاوه بر این پختن برخی از دستور العملهای منحصر به فرد بادمجان برای بچهها ممکن است به شما کمک کند این افزودنی سالم را در برنامه غذایی روزانه کودک خود بگنجانید.
بادمجان پخته شده با رویه پنیر:
مواد لازم:
1 عدد بادمجان بزرگ ورقه شده
1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری نمک
1 فنجان آرد
1 فنجان آرد سوخاری
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق سس
1 فنجان پنیر موزارلای تازه
1 فنجان پنیر پارمزان تازه
طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید
شیر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. برشهای بادمجان را به کاسه اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه در مخلوط خیس بخورند
در ظرف دیگری آرد سفید، آرد سوخاری، نمک و ادویه را با هم مخلوط کنید
برشهای بادمجان را داخل مخلوط آرد سوخاری بریزید و سپس آنها را روی ورقه چرب شده قرار دهید
آنقدر بپزید تا دو طرف برشهای بادمجان طلایی شود. حالا روی بادمجانها را با سس و پنیر پر کنید. بادمجان را حرارت دهید تا پنیر آب شود
بادمجان سرخ شده:
مواد لازم:
1 عدد بادمجان بزرگ پوست کنده و خلال شده
1 فنجان آرد
2 عدد تخم مرغ
1/4 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی
1 قاشق غذاخوری نمک
1/2 فنجان روغن زیتون
طرز تهیه:
نمک را روی برشهای بادمجان بپاشید و با دستمال کاغذی بپوشانید. بادمجان را به مدت 40 دقیقه کنار بگذارید
تخم مرغ، شیر و پونه کوهی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد و مقداری نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید. روغن را در یک تابه گرم کنید
برشهای بادمجان را در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد فرو کنید. بادمجان را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود
سالاد پاستا و بادمجان:
مواد لازم:
طرز تهیه:
روغن را در تابه داغ کرده و کرفس را تفت دهید. حالا گوجه فرنگی و بادمجان را به تابه اضافه کنید
رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. آنها را به ماهیتابه اضافه کنید
روی آن را بپوشانید و بپزید تا بادمجان نرم شود. تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری را اضافه کنید
بادمجان پخته شده با گوجه فرنگی و ریحان:
مواد لازم:
طرز تهیه:
برنج، آب و نمک را در قابلمه ریخته و روی آن را بپوشانید و 18 دقیقه بپزید
روغن را در تابه دیگری گرم کنید و پیاز را تفت دهید. بادمجان، گوجه فرنگی، نمک، پودر کاری و فلفل را اضافه کنید
دو فنجان آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد. اجازه دهید بادمجان به مدت 15 دقیقه بپزد
نخود را اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید
بامجان ترد:
مواد لازم:
طرز تهیه:
در یک کاسه بادمجان، روغن، نمک و فلفل را اضافه کنید. کاسه را برای مدتی کنار بگذارید
آرد سوخاری و پنیر پارمزان را در ظرف دیگری مخلوط کنید. برشهای بادمجان را در تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاری غلتانده و سرخ کنید
منبع:
پاسخ ها