راهنمای بارداری و نوزاد🥰

راهنمای بارداری و نوزاد🥰

راهنمای بارداری😍 بچه داری 😘 کودک و نوزادی 🥰 همه چیز درباره خانواده، دوران بارداری، زنان و زایمان😎
توسط ۳۲ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

به چه علت جنین در دوران بارداری در شب حرکت می کند؟

نوزادان داخل رحمی بیشتر روز خود را در خواب می‌گذرانند. با توجه به روانشناسی امروز جنین‌ها در حدود90 تا 95 درصد مواقعی که خانم‌ها به هفت ماهگی بارداری می‌رسند خواب هستند. همانطور که مادران به کار‌های روزمره خود می‌پردازند نوزادان با حرکت مداوم و صدا‌ها آرام می‌شوند و به راحتی به خواب ‌می‌روند. از سوی دیگر در شب ممکن است نوزادان عدم تحرک مادر خود را تشخیص دهند. وقتی بچه‌های کوچک با رژیم روزانه مادران تطبیق داده شده‌اند ممکن است شروع به ایجاد برنامه منحصر به فرد خود کنند که در آن حرکت نشانه‌ای از خواب رفتن است. این الگو می‌تواند منجر به توسعه ریتم شبانه روزی آن‌ها شود. بنابراین وقتی مادر در طول روز بیدار است کودک او به طور طبیعی به خواب می‌رود.

 

چه زمانی نگران حرکات جنین باشیم؟

حرکت نوزادان در داخل رحم در شب کاملاً طبیعی است. نوزادان داخل رحم چه خواب باشند و چه بیدار هر ساعت 50 بار یا بیشتر حرکت می‌کنند از کشش بدن تا حرکت سر. معمولاً اولین حرکت جنین را که به نام تند شدن نیز شناخته می‌شود از هفته 16 تا 22 بارداری احساس می‌کنند. در حدود هفته دهم بارداری نوزادان شروع به حرکت سر و گردن خود می‌کنند. بعد از 15 هفته تنفس، چرخش بدن و حرکت اندام انجام می‌شود. لگد زدن همچنین نشانه بارداری سالم است و تحقیقات نشان داده است که حرکت در رحم به کودک اجازه می‌دهد تا استخوان‌ها، غضروف‌ها، مفاصل و ماهیچه‌های خود را به درستی رشد دهد. بدن آن‌ها در حال رشد و توسعه است که با کشش و خم کردن اندام‌های تازه کشف شده آن‌ها همراه است. فقط در صورتی باید نگران باشید و بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید که متوجه کاهش شدید حرکت کودک خود شدید یا اصلاً هیچ حرکتی احساس نکردید. همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که هیچ بارداری یا نوزادی یکسان نیست. آنچه شما با یک کودک تجربه می‌کنید ممکن است با نوزاد دوم یا سوم شما متفاوت باشد.

5 ترفند برای داشتن خوابی راحت در بارداری

 از بالشت بارداری استفاده کنید:

بالشت‌های بارداری کمکی برای مادرانی هستند که نیاز شدید به خواب دارند. با وجود برند‌های بسیار زیاد در بازار می‌توانید مطابق خواسته خود آن را پیدا کنید.

 با شکم پر به رختخواب نروید:

نوزادان پس از خوردن غذا یا داشتن شکم پر فعالیت بیشتری دارند زیرا فضای کمتری برای پریدن کودک شما وجود دارد. همچنین مادران به دلیل سیر بودن به راحتی حرکات بیشتری را انجام می‌دهند.

 قبل خواب کافئین ننوشید:

از نوشیدن قهوه یا چای کافئین دار در بعدازظهر و عصر خودداری کنید. نه تنها شما در شب هوشیارتر خواهید بود بلکه کودکتان نیز هوشیارتر خواهد بود.

 سعی کنید قبل از رفتن به رختخواب زیاد آب ننوشید:

بهتر است از مصرف بیش از حد آب در عصر خودداری کنید تا بتوانید مدت طولانی‌تری بخوابید.

 با جنین صحبت کنید:

نوزادان می‌توانند هر چیزی را که در داخل و خارج دیواره‌های رحم شما اتفاق می‌افتد بشنوند از جمله صدای غرش معده و روده شما.

 

منبع:

www.baby-chick.com

راهنمای بارداری و نوزاد🥰
راهنمای بارداری و نوزاد🥰 راهنمای بارداری😍 بچه داری 😘 کودک و نوزادی 🥰 همه چیز درباره خانواده، دوران بارداری، زنان و زایمان😎

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋