سلامت قلب را بهبود میبخشد:
کاکائو ماده اصلی شکلات داغ است که حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدانهایی مانند فلاوانولها و فیتوسترولها است که به راحتی کلسترول LDL خون را کاهش میدهد و در نتیجه از ابتلا به بیماریهای قلبی زودرس، بیماریهای عروق کرونر یا حملات قلبی جلوگیری میکند.
قدرت مغز را افزایش میدهد:
فلاوانولهای کاکائو سطح اکسیژن مغز را بهطور مستقیم افزایش میدهند و مستقیماً متابولیسم مغز را افزایش میدهند.
آنتی اکسیدانها:
آنتی اکسیدانها یک موهبت برای مبارزه با رادیکالهای آزاد بدن انسان هستند. به این ترتیب آنتی اکسیدانها شما را از پیری، بیماریهای قلبی و حتی سرطان نجات میدهند. کاکائو به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهایی مانند ترکیبات پلی فنول به کاهش تولید کلسترول بد کمک میکند.
دیابت را کاهش میدهد:
شکلات داغ دیابت نوع 2 را به راحتی کاهش میدهد. بنابراین سطح قند خون طبیعی میشود و تأثیر دیابت را کاهش میدهد.
به کاهش وزن کمک میکند:
شکلات داغ از طریق کاهش وزن به داشتن یک زندگی سالمتر کمک میکند. یکی دیگر از بیماریهای افزایش دهنده چربی مانند آترواسکلروز یا تجمع چربی در رگهای قلب نیز با مصرف شکلات داغ پیشگیری میشود.
فشار خون را کاهش میدهد:
مواد مغذی موجود در یک لیوان شکلات داغ میتواند شریانهای ذخیره چربی را شل کند. بنابراین هر زمان که شیرینی هوس کردید به جای خوردن شیرینیجات شکلات داغ مصرف کنید.
نوسانات خلقی را کاهش میدهد:
پلی فنولها هورمونهای روشنکننده خلق و خو و شادی را ترشح میکنند که آشفتگی خلق و خوی شما را آرام میکند. یک فنجان شکلات داغ درست کنید و به ذهن خود استراحت دهید.
منبع:
پاسخ ها