در بارداری احتمال بیشتری برای مسمومیت غذایی دارد. این می تواند یک تجربه ترسناک برای والدین باشد. خطرات زیادی همراه با مسمومیت غذایی در دوران بارداری وجود دارد. تغییرات هورمونی که در دوران بارداری رخ می دهد می تواند سیستم ایمنی بدن فرد را تغییر داده و منجر به حساسیت بیشتر در برابر مسمومیت غذایی شود. مسمومیت غذایی می تواند پس از خوردن یا نوشیدن فرد حاوی باکتری، ویروس، انگل یا سایر آلودگی ها توسط فرد اتفاق بیفتد. مسمومیت غذایی در بارداری می تواند منجر به صدمه به کودک، زایمان زودرس، از دست دادن بارداری یا تولد مرده شود. با این حال ، روش های زیادی برای جلوگیری از آن یا درمان آن وجود دارد.این مقاله نی نی سایت توضیح می دهد که علائم مسمومیت غذایی در دوران بارداری چیست، خطرات احتمالی آن را بررسی می کند و در مورد روش های درمان و پیشگیری بحث می کند.
علائم عمومی مسمومیت غذایی ممکن است شامل موارد زیر باشد: ناراحتی معده ، گرفتگی شکم، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، تب
زمان علائم ممکن است بسته به زمانی که فرد غذای آلوده را خورده است و نوع مسمومیت غذایی فرد متفاوت باشد.
نوع مسمومیت غذایی نیز ممکن است علائم مختلفی ایجاد کند. طبق CDC ، انواع زیر مسمومیت غذایی علائم زیر را دارند:
لیستریا
زنان باردار 10 برابر بیشتر از جمعیت عمومی به عفونت لیستریا مبتلا می شوند. علائم ممکن است بین یک هفته تا یک ماه طول بکشد. آنها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
علائم سالمونلا می تواند بین 6 ساعت تا 6 روز شروع شود پس از قرار گرفتن در معرض مواد غذایی آلوده و ممکن است شامل موارد زیر باشد:
نورو ویروس
علائم ویروس معمولاً پس از مصرف غذا یا نوشیدنی آلوده توسط فرد ، از 12 تا 48 ساعت شروع می شود. علائم ویروسی شامل:
ممکن است فرد پس از مصرف مواد غذایی یا نوشیدنی آلوده ، علائم را 3-4 روز تجربه کند. این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:
استاف
علائم استاف ممکن است به سرعت ، بین 30 دقیقه تا 8 ساعت اتفاق بیفتد پس از اینکه فرد غذای آسیب دیده را مصرف کند. آنها می توانند شامل موارد زیر باشند:
شرایطی با علائم مشابه:
گاستروآنتریت یا یک اشکال معده بسیار مسری است و به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. این یک التهاب روده است. غذا یا نوشیدنی آلوده می تواند باعث التهاب معده روده شود، اما علت اصلی آن معمولاً عفونت باکتریایی یا ویروسی است.
مسمومیت غذایی معمولاً مسری نیست. افراد فقط در صورت مصرف همان غذای آلوده ، همزمان با شخص دیگر به آن مبتلا می شوند.
پاسخ ها