به گزارش گروه استان های اخبار ، بهادی رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه گفت: ممنوعیت خروجی شناورهای باری از این بندر به امارات متحده عربی برداشته نشده و همچنان ادامه دارد.
بهادی افزود: باتوجه به تماسهای تلفنی و دغدغه مالکان شناورها و انتشار اخباری در شبکههای مجازی در زمینه رفع ممنوعیت خروج موتورلنجها به مقصد کشور امارات، با پیگیریهای بعمل آمده از طرف اداره بندر و دریانوردی گناوه، تاکنون اخبار رسمی و موثقی در این زمینه توسط مسئولان مربوطه اعلام نشدهاست.
او اظهار داشت: در صورت دریافت اخبار جدید و موثق، اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
بهادی با بیان اینکه پیگیری برای از سرگیری فعالیت تجاری شناورها توسط مسئولان مربوطه در حال انجام است،گفت: به نظر میرسد دولت امارات متحده عربی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در این کشور در حال الزام دستورالعمل و مقرراتی است که به احتمال زیاد بعد از عید فطر اعمال انجام خواهد گرفت.
رئیس اداره بندر ودریانوردی گناوه بیان کرد: تعداد شناورهای فعال در این بندر ۳۵۰ فروند و بندرریگ حدود ۱۰۰ فروند است و ۲ هزار ملوان در زمینه دریانوردی فعالیت میکنند.
به تازگی مطلبی فضای مجازی با عنوان شرایط رجستیری و ورود شناورها به گمرک دوبی انتشار یافته است که در صورت موثق بودن این موضوع، قوانین مربوطه بعد از عیدفطر اعمال خواهد شد.
در صورت موثق بودن این مطلب شرایط سختی در مورد ورود شناورها و ملوانان، مدت زمان انجام بارگیری، مانیفست و توقف آنها در آن کشور اعمال میشود.
تعداد ملوانان شناورها کمتر از پنج نفر، سن اعضای آن کمتر از ۵۰ سال، ممنوعیت ورود ملوانان به شهر دبی، انجام بارگیری و خروج از گمرک به مدت۷۲ ساعت، انجام مانیفست با شرکت رجیستر کننده و هزینه مانیفست و ترانزیت با دارندگان شناور یا مشتری بخشی از شرایط اعلام شده توسط کشور امارات برای شناورهای باری است.
از ممنوعیت تردد شناورها از بندرگناوه به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس بدلیل سختگیری های کشور امارات متحده عربی برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا حدود ۳ ماه میگذرد.
شهرستان ساحلی و تجاری گناوه در شمال استان بوشهر واقع و شغل عمده مردم آن به دریا وابسته است.
منبع: ایرنا
پاسخ ها