🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

کرونا همچنان هست، آن را نادیده نگیرید

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر تاکید کرد: کرونا از بین نرفته است و اگر افراد آن را نادیده بگیرند، بدون شک تعداد زیادی مبتلا می‌شوند.

 به گزارش گروه استان‌های  اخبار  از بوشهر ، سعید کشمیری دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: هشت نفر به فهرست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد.

او افزود: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ ۳۱۷ نفر شامل ۱۷۸ مرد و ۱۳۹ زن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: از هشت بیمار جدید، سه مورد در بوشهر، دو مورد در دشتستان، یک مورد در دیلم، یک مورد در گناوه و یک مورد در دشتی به ثبت رسیده است.

کشمیری بیان کرد: سه بیمار جدید ساکن شهرستان بوشهر، خانم‌هایی ۵۶، ۵۴ و ۷ ساله هستند که هر سه در بیمارستان بستری هستند و دوره درمان خود را طی می‌کنند.

او عنوان کرد: یکی از دو بیمار جدید ساکن شهرستان دشتستان، آقایی ۲۵ ساله است که در مرکز بیمار یابی شهرستان شناسایی‌شده و در مراقبت خانگی قرار دارد و سابقه تماس با بیمار کرونایی نیز داشته است و دیگر بیمار نیز پسر نوجوانی ۱۳ ساله است که پس از طی دوره درمان از بیمارستان ترخیص شده و در مراقبت خانگی قرار دارد.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر افزود: بیمار جدید ساکن شهرستان دیلم نیز خانمی ۷۱ ساله است که سابقه تماس با بیمار کرونایی دارد و در بیمارستان بستری است.

کشمیری بیان کرد: بیمار جدید شهرستان گناوه نیز خانمی ۲۱ ساله است که سابقه تماس با بیمار کرونایی دارد، و بیمار جدید شهرستان دشتی آقایی ۴۷ ساله است که هر دو در مرکز بیمار یابی شهرستان محل سکونتشان شناسایی‌شده‌اند و در مراقبت خانگی قرار دارند.

رعایت فاصله اجتماعی را جدی بگیرید

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان (۳۱۷ نفر) تاکنون ۱۶۰ نفر بهبودیافته‌اند و ١٣٧ نفر نیز در منزل تحت مراقبت قرار دارند و ۹ نفر دیگر نیز در حال سپری کردن دوره درمانی خود در بیمارستان هستند.

کشمیری با قدردانی از همراهی مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی، عنوان کرد: توجه به دستورالعمل‌های رعایت فاصله اجتماعی، طلایی‌ترین کلید کنترل شیوع کرونا است و از مردم تقاضا می‌کنم از برگزاری مراسم‌ دورهمی، جشن تولد وعروسی، ختم، خاکسپاری و هرگونه تجمع به جد خودداری کنند.

او تاکید کرد: بیماری کرونا از بین نرفته است، اگر افراد این بیماری را نادیده بگیرند بدون شک موجب مبتلای تعداد زیادی خواهد شد و قربانی خواهد گرفت، بنابراین همکار کرونا در قربانی کردن افراد بیشتری نباشیم.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋