وی ادامه داد: آن تعداد از رانندگان سرویس مدارس که هنوز مشخصات خود را در سامانه ثبت نکردهاند، از سه مسیر میتوانند برای دریافت این کمک هزینه ثبتنام کنند؛ نخست از طریق شهرداریها، پیشخوان دولت و شرکتهایی که مورد تائید شهرداری فعالیت میکنند.
به گفته ضامنی در شهر تهران نیز دفاتر تاکسیرانی در مناطق، ثبت مشخصات و ثبت نام را انجام میدهند و رانندگان سرویس مدارس که ثبتنام نکردهاند میتوانند برای ثبت مشخصات خود و استعلامات لازم، به این مراکز مراجعه کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به افزایش هزینه رانندگان تاکسی و عدم افزایش کرایهها چه حمایتهایی از رانندگان تاکسی برای جبران هزینهها میشود گفت: کمکهایی مانند لاستیک، روغن و تخفیف در بیمه شخص ثالث که از قدیم به تاکسیرانان ارائه میشد، همچنان ارائه میشود و بسته کمک معیشتی بر اساس نرخ دولتی تنظیم بازار، هفته آینده به تاکسیرانان داده خواهد شد.
پیش از این اعلام شده بود، سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی ساماندهی و بر اساس میزان میانگین پیمایش مسافت منزل تا مدرسه دانش آموزان، تعیین و پس از تأیید توسط شهرداریهای مربوطه سهمیه به خودروها تخصیص داده میشود، که سقف سهمیه سرویس مدارس ۱۲۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و ۸۰ لیتر برای خودروهای دو گانه سوز اعلام شده بود.
ضامنی پیش ازاین اعلام کرده بود، حدود ۸۶ هزار راننده سرویس مدرسه اطلاعات آنها ثبت شده و اطلاعاتشان توسط شهرداریها تأیید شده است.
منبع: مهر
پاسخ ها