این دستور عالیه و میتوانید با خیال راحت درست کنید و در فریزر در بستههای ۴تایی نگه دارید.
مواد لازم
گوشت قرمز ۱۳۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۲۵۰ گرم
جوز هندی ۲ عدد
پودر سیر یاعصاره سیر ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سویا ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خمیر نان باگت یا نان باگت کامل ۲ عدد
طرز تهیه
گوشت ودنبه وسویا وپیاز را چرخ کنید.
نمک وفلفل وپودر سیر را اضاف کنید.
جوز هندی را رنده کنید وبه مواد اضاف کنید.
خمیر نان باگت را با آب خیس کنید تا نرم وخمیری شود وسپس اب اضاف ان را بگیرید وبه مواد اضاف کنید.
همه مواد را با هم خوب ورز دهید یا در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند وحالت چسبنده پیدا کند.
حالا برای درست کردن همبرگر گوشتها را به تکههای ۹۵گرمی تقسیم کنید که اندازه خوب وبزرگی با این وزن میتونید درست کنید وروی یک کیسه فریزری گرد باز کنید.
وداخل کیسه فریزری بزارید ودومین همبر رو روی کیسه وبعد کیسه فریزری رو تا کنید که روی همبر را بگیرد وداخل آن یه همبر دیگه وروی لایه آخر هم یه همبر دیگه قرار دهید وکل این ۴همبر را داخل یه کیسه فریزر دیگه بزارید وبسته بندی کنید ودر فریزر بزاریدویا پلاستیکها را برش بدهید وبرای مابین همبرها استفاده کنید ویا از کاغذ مخصوص همبر استفاده کنید.
با این مقدار میتونید نزدیک به ۹تا ۱۰ بسته چهار تایی همبر درست کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
پاسخ ها