به گزارش گروه وبگردی اخبار ، فیله استریپس یک غذای مدرن با دستور پختی آسان بوده که اغلب افراد نیز طرفدار پر و پا قرص آن هستند. با فیله مرغ غذاهای لذیذی همچون ناگت مرغ، فیله سوخاری و فیله استریپس درست میشود. سرو کردن این غذای محبوب با سالاد کلم، سیبزمینی سرخ شده و سس کچاپ میتواند یک طعم بینظیر را ایجاد کند. اگر به سسهای تند علاقمند هستید، سس فلفل کبابی گزینه خوبی برای ریختن روی این غذای محبوب است. برای یادگیری طرز تهیه این غذای هوس برانگیز در این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
فیله مرغ یک کیلو و نیم
آرد
۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ
۱ عدد
باترمیلک
۱/۵ پیمانه
روغن سرخ کردنی
۳ پیمانه
فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز
به مقدار لازم
پودر سیر
به مقدار لازم
پودر پیاز
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
مراحل پخت
قبل از هر چیزی باید فیلههای مرغ را مزهدار کنید؛ مرغ را با نمک، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر پیاز و مقداری آب مخلوط کرده و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله باتر میلک و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
فیلههای مرغ را درون مخلوط آرد غلتانده و سپس درون باترمیلک بزنید.
فیلهها را مجددا در مخلوط آرد زده و مانند تصویر زیر به خوبی به آرد آغشته کنید.
نکته: برای پولکی شدن فیلههای مرغ در این مرحله باید هر دو دستتان را پر از آرد کرده، فیله را بین هر دو دست قرار داده و در جهت مخالف به هم بمالید. چیزی که در اینجا مهم است این است که تحت هیچ شرایطی فیله نباید به دستتان بچسبد؛ پس باید محتوای آرد بین دستهایتان زیاد باشد. وقتی مرغ حالت تکه تکه به خود گرفت یعنی به خوبی آرد را به خود جذب کرده و وقت آن است که درون روغن سرخ شود.
مقداری روغن گیاهی درون تابه ریخته تا کاملا داغ شود. (بهترین ظرف، استفاده از یک تابه چدنی برای سرخ کردن فیلههای مرغ است.)
فیلههای مرغ را درون روغن انداخته تا کاملا سرخ شوند.
پس از چند دقیقه که فیلهها به خوبی سوخاری شدند آن را روی قفسه سیمی آشپزی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود.
این فیله خوشمزه را با سس مورد علاقهتان سرو کرده و لذت ببرید. نوش جان...
سخن پایانی
آیا این فیله سوخاری خوشمزه را تا به حال پختهاید؟ بسیاری از افراد فکر میکنند درست کردن آن کاری پرزحمت و دشوار است؛ اما همانطور که در این مقاله دیدید، به راحتی میتوانید آن را در منزل درست کنید.
منبع: ستاره
پاسخ ها