🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ نکات کلیدی

به گزارش گروه وبگردی اخبار ، اگر دوست دارید کباب کوبیده را در خانه تهیه کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

اگر دوست دارید کباب کوبیده را در خانه تهیه کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۱- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می‌توان استفاده کرد.


۲- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده (۴ یا ۵ بار) - بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این‌ها از مهم‌ترین عوامل هستند.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۳- می‌گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد. من تجربه نکرده ام، ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می‌گیرد.


۴- بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.

۵- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

۶- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت) و روی اون یک دستمال بیندازید.

۷- بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

۸- برای یک کیلو گوشت، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.

۹- در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می‌ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.

۱۰- بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی‌شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی‌رسد.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۱۱- روی سیخ لایه‌ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.

۱۲- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

۱۳- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

۱۴- می‌توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می‌شود.

۱۵- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

منبع: بیتوته

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋