هندوانه ۱/۲ عدد
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱/۴ پیمانه (در صورت نیاز)
عسل (در صورت نیاز)
مصرف به اندازه یخ دربهشت میتونه از گرما زدگی جلوگیری کنه. پیشنهاد من اینه که سعی کنید به هیچ وجه از یخ در بهشتهایی که در مغازهها به فروش میرسه استفاده نکید، چون اصلا قابل اطمینان نیستن و حتی در بیشتر موارد به خاطر رعایت نکردن موارد بهداشتی و استفاده از رنگ و مواد شیمیایی باعث ایجاد بیماریهای گوارشی شایع در فصل گرما میشن.
با توجه به اینکه تهیه یخ در بهشت در منزل بسیار راحته و در کمترین زمان میشه تهیه اش کرد امروز روش تهیه یخ در بهشت هندوانه تابستانه رو با هم یاد میگیریم و از درست کردنش لذت میبریم. حتی میتونیم درست کردن یخ در بهشت رو به عنوان یک تفریح به عهده بچهها بگذاریم تا این لذت براشون دو چندان بشه.
طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه
مرحله اول:
هندوانه را از پوست جدا کنید و برش بزنید (برای تهیه یخ دربهشت هندوانه جدا کردن تخم هندوانه سلیقهای است پس اگر مشکلی ندارید تخمههای هندوانه را خارج نکنید)
مرحله دوم:
قطعههای هدوانه را در یک سینی که کف آن را با فویل یا کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله سوم:
قطعههای هندوانه را همراه آب لیمو و عسل در میکسر بریزید و به مدت پنج دقیقه مخلوط نمایید تا مایه یخ در بهشت یکدست شود. (اگر قطعههای هندوانه به راحتی میکس نشد مقدار کمی آب گرم در میکسر بریزید تا عمل مخلوط شدن به راحتی انجام شود.)
مرحله چهارم:
مخلوط بدست آمده را در ظرف مناسب و در دار بریزید و به مدت چهار یا پنج ساعت در فریزر قرار دهید.
یخ دربهشت هندوانهای را پس از آماده شدن با اسکوپ ساز بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه یخ در بهشت هندوانه
-یخ در بهشت هندوانه را هم مانند اسموتی هندوانه میتوان با میوههای متنوع ترکیب کرد تا یخ در بهشت ترکیبی داشته باشید.
-در صورتی که هندوانه شیرین بود میتوان عسل را حذف کرد.
-در این دسر خوشمزه میتوان از مقداری پودر دارچین یا زنجبیل استفاده کرد.
-در مصرف این یخ دربهشت زیاده روی نکنید چرا که عملکرد سیستم گوارش رو مختل میکنه.
منبع: ایران کوک
پاسخ ها