به گزارش گروه وبگردی اخبار ، کیک انجیر یکی از انواع کیکهای میوهای است که طعم بسیار لذیذی دارد. انجیر، میوه تابستانی خوش خوراکی است که طرفداران زیاد و خاص خود را نیز دارد.
البته مربا انجیر و دستور پخت آن در تابستان استقبال زیادی دارد، به همین دلیل امروز قصد داریم که طرز تهیه کیک انجیر، میوه شیرین و دلخواه تابستان را به شما آموزش بدهم.
طعم میوه انجیر با طعم تمام میوههای تابستانی دیگر کاملاً متفاوت است. شیرینی و نرمی آن باب میل تمام افراد میباشد و آن را جزو خوش خوراکترین میوهها قرار داده است. همین امر نیز باعث جذابیت آن برای طبخ مربا و کیک انجیر شده است. شما در تابستان با انواع میوهها میتوانید انواع کیک را تهیه کنید؛ که هر کدام طعم جذاب خودشان را دارند.
پیشنهاد میکنیم که کیک انجیر را به همراه ماست یونانی و مقداری عسل میل کنید. استفاده از ماست در طبخ این کیک به جای شیر، باعث ایجاد طعم ترش مانند آن به همراه شیرینی انجیر شده است. ترکیب ماست با کیک انجیر، طعم آن را عالی خواهد کرد. کیک انجیر را میتوانید به عنوان میان وعده و دسر میل کنید.
انجیر گیاهی ست که در قدیم در اروپا، آسیا در نواحی مدیترانه و خاورمیانه وجود داشته است. به همین جهت آن را جزء میوههای مناطق نیمه گرم طبقهبندی میکنند. درخت انجیر به ویژه نوع خود رو یا کوهستانی آن که به انجیر کوهی نامور است بسیار قدیمی است. یکی از رویشگاههای انجیر خودرو یا کوهی قهستان و جنوب خراسان و منطقه زیبد است. در حال حاضر شهرستانهای پلدختر و استهبان دو قطب تولید انجیر ایران هستند.
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
انجیر: ۷ عدد
تخم مرغ:۲ عدد
شکر: ۸۰۰ گرم
ماست:۸۰۰گرم
روغن: یک پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن به میزان ۵ دقیقه با دور تند مواد را مخلوط کنید تا کاملا مایع کشدار و روشن شود.
مرحله ۲
ماست و روغن را به مایع ظرف اضافه و با دور متوسط همزن آنها را مخلوط کنید.
مرحله ۳
آرد و بیکینگ پودر را در این مرحله به مایع اضافه کنید و با دور کند به مدت ۵ تا ۷ ثانیه مخلوط را هم بزنید تا مواد سفت شوند.
مرحله ۴
در کف ظرف قالب خود، کاغذ روغنی بگذارید و با کمی روغن آن را چرب کنید.
مرحله ۵
نصف مواد کیک را در داخل قالب بریزید و سپس بر روی مواد تکههای انجیر را قرار دهید.
مرحله ۶
سپس بقیه مواد کیک را بر روی قالب روی انجیرها بریزید و دوباره بر روی مواد کیک تکههای انجیر را بگذارید و مواد صاف کنید.
مرحله ۷
فر را اول به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید و سپس سینی کیک را به مدت ۱ ساعت و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله ۸
بعد از گذشت زمان تعیین شده، فر را خاموش کنید و بگذارید که کیک انجیر ۵ دقیقه در داخل فر بمانند.
مرحله ۹
حالا سینی کیک را خارج کنید و بعد از سرد شدن کیک انجیر، کمی خاک قند بر روی آن بریزید.
مرحله ۱۰
کیک شما آماده است.
منبع: غذالند
پاسخ ها