🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

وزارت ورزش با میزبانی استقلال در آزادی مخالف است

معاون وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد امکان برگزاری بازی های استقلال در ورزشگاه آزادی وجود ندارد.

ورزش سه: با توجه به کمبود ورزشگاه در شهر تهران باشگاه استقلال چندی قبل درخواست رسمی خود برای میزبانی در آزادی را ارائه کرده بود؛ در جلسه‌ای که علی تاجرنیا هم با وزیر ورزش برگزار کرد این درخواست از سوی استقلال به احمد دنیامالی ارائه شد.

در شرایطی که استقلالی‌ها خواهان استفاده از چمن هموار ورزشگاه آزادی در روزهای بدون تماشاگر بودن مسابقات هستند، اما این درخواست از سوی وزارت ورزش رد شده است.

05cgvog21

شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش درباره درخواست استقلال برای بازی در ورزشگاه آزادی گفت: «در ورزشگاه آزادی کار بسیار بزرگ و وسیعی از حیث بازسازی و بهسازی در حال انجام است که برای ۵۰ سال آینده هم جواب خواهد بود. وزیر ورزش با توجه به تخصصی که در حوزه عمرانی دارند، نظارت جدی بر این موضوع دارند و تاکید این است که ورزشگاه به نحو شایسته در اختیار تیم ها و تماشاگران شان قرار بگیرد.»

او افزود: «بنابراین تا زمانیکه شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی شرایط ایده آل را اعلام نکند، امکان بازی وجود ندارد. باید شرایط مورد نظر در ورزشگاه آزادی مهیا شود، تا بازی در آن انجام شود».

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋