به گزارش گروه وبگردی اخبار ، در لبنان هم علاوه بر طعم متفاوت آن با دلمه برگ مو ایرانی، شکل ظاهری آن هم تفاوت دارد. در این پست طرز تهیه دلمه برگ موی لبنانی را آموزش میدهیم و در ویدئوها هم میتوانید به صورت تصویری طرز پیچیدن آن را یاد بگیرید.
در لبنان قدیم و در روستاها رسم بر این بود که وقتی میخواستند دلمه درست کنند، از آنجایی که تقریبا غذای سختی است، خانمهای خانواده به سرپرستی مادربزرگ و یا مادر شوهر دور هم جمع میشدند و در کنار هم این غذا را آماده میکردند.
امروز با ارائه دستگاه دلمه پیچ به بازار کار بسیار آُسانتر شده است. اما همچنان کسانی هستند که به روش سنتی و با دست دلمه را میپیچند.
مواد لازم برای داخل دلمه:
گوجه فرنگی، جعفری و نعنا به نسبت ۴ به یک، برنج، ۲ قاشق رب انار، یک قاشق کوچک پودر قهوه ترک (راز خوشمزه شدن و طعم اصلی دلمه در اضافه کردن همین پودر قهوه است البته میتوانید اضافه نکنید) نمک، سماق، آب لیمو ترش تازه، روغن
تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و مطابق ویدئو داخل برگ مو بپیچید و در قابلمهای که در کف آن گوجه فرنگی، پیاز و هویج حلقه شده قرار داده اید در کنار هم بچینید. آبی که از مواد اضافه آمده را به قابله اضافه کنید و روی دلمهها را یک بشقاب سنگین قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ساعت و نیم الی ۲ ساعت اجازه دهید پخته شوند. اگر دیدید هنوز پخته نشده و نیاز به آب هم دارد میتوانید کمی آب مخلوط با روغن و نمک به آن اضافه کنید.
این غذا به دو شکل سرد و گرم سرو میشود.
منبع: الکوثر
پاسخ ها