به گزارش گروه استانهای اخبار از اهواز ، علی همت محمود نژاد عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با تشکلها و انجمنهای معلولان خوزستان در سرسرای مجتمع فتح المبین بهزیستی اهواز گفت: ۱۹۱ هزار خانواده دارای معلولیت در کشور از حق معیشتی بهره مند شده اند.
او افزود: خوزستان با ۱۴ هزار و ۷۰۰ معلول دومین استان کشور از لحاظ جمعیتی است که از منابع صرفه جویی مصرف بنزین برخوردار شده است.
او بیان کرد: رویکرد مثبت سازمان بهزیستی به موضوع فناوری آی تی، موجب رصد آسان و سریع اطلاعات افراد دارای معلولیت از نظر نوع معلولیت، وضعیت اشتغال، مسکن، بیمه، تحصیل و دیگر امور است.
محمود نژاد اظهار داشت: امسال با استفاده از فناوری آی تی، ۲ هزار و ۷۰۰ معلولی که یا فوت کرده و یا دیگر در مراکز بهزیستی نگهداری نمیشوند، شناسایی شده و فرصتی برای افراد پشت نوبت ایجاد شده است.
مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان ادامه داد: هم اکنون در خوزستان انجمن تخصصی مطالعات علمی شنوایی تشکیل شده و اکنون عمل کاشت حلزون که در گذشته تنها در تهران انجام میشد به همت بهزیستی در این استان نیز به خوبی و با موفقیت انجام میشود.
او افزود: همچنین حق پرستاری افراد دارای معلولیت ضایعه نخاعی پس از ۳ سال، امسال از ۲ میلیون ریال به ۵۵ میلیون ریال افزایش یافته است.
این مقام مسئول به پیامدهای تورم و افزایش دغدغه افراد دارای معلولیت اشاره و تصریح کرد: یکی از پیامدهای تحریم و افزایش تورم برای سازمان بهزیستی افزایش قیمت وسایل کمک توانبخشی و میزان سهم پرداختی به افراد دارای معلولیت، نظیر ویلچر و سمعک بود، اما عمده فعالیتهای ما به چشم نمیآید.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور معلولان اذعان داشت: هم اکنون به ازای هر فرد مجهولالهویه مبلغ ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به مراکز نگهداری پرداخت میشود.
غلامرضا صدیق راد رئیس سازمان بهزیستی خوزستان نیز در این نشست گفت: شرط رستگاری ما در این دنیای فانی، پیشی گرفتن از یکدیگر در امور خیریه و خدمت به سایر انسانها است.
او افزود: این نشستها میتواند گامی موثر در انعکاس نقطه نظرات و پیشنهادات نمایندگان افراد دارای معلولیت در سطح بهزیستی باشد.
در نشست هم اندیشی با تشکلها و انجمنهای معلولان خوزستان، رییس شبکه ملی معلولان جسمی- حرکتی کشور، رییس انجمن نابینایان ایران و کارشناس حقوقی انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران و مسئولان بهزیستی خوزستان حضور داشتند.
پاسخ ها