به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی اخبار ، مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در نشست خبری دستاوردهای سوریه بیان کرد: اطلاعات کاملی در حوزه سازه و مقاوم سازی داریم البته موضوع مقاوم سازی مدارس بحثی پیجیده و علمی است.
او ادامه داد: مجموعه دانشگاهی اطلاعات کافی در زمینه مقاوم سازی نداشتند و سازمان نوسازی مدارس ناچار شد تا در زمینه مقاومسازی مدارس کارهای پژوهشی داشته باشد و بعد از همکاری با دانشکاه های شریف، تربیت مدرس، صنعتی شریف و پژوهشگاه زلزله آیین نامه های کاملی را استخراج کردیم.
رخشانیمهر با اشاره به اینکه اگر هزینه مقاوم سازی شده بنا یک سوم هزینه ساخت باشد، این اقدام انجام می شود، گفت: براساس این شرایط کار مقاوم سازی را در مدارس دنبال کردیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی قبل از انقلاب نسبت به زمان فعلی رشد بیش از ۳/۵ برابری داشته است، تصریح کرد: این در شرایطی است که رشد جمعیت دانش آموزی را در چهار دهه گذشته شاهد بودیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه مدرسهسازی و ساخت بنا و فضا چند وجهی است اما تجربیات خوبی در حوزه معماری مدارس داشتیم، در زمینه سازه هم اطلاعات خوبی داشتیم اما مهم ترین موضوع مکان یابی است و اخیرا روی معیارها و ضوابط مکان یابی کار کردیم.
رخشانی مهر بیان کرد: در این سفر طرف سوری هیچ درخواستی برای بازسازی یا نوسازی مدارس از ایران نداشته است. موضوع مقاومسازی مدارس بسیار پیچیده و نیازمند دانش کافی در این زمینه است و در ایران در سالهای اخیر در این خصوص پژوهشهایی را انجام دادیم که خروجی بسیار خوبی در این زمینه حاصلشده است و با اجرایی کردن این دانش تجارب ارزندهای را به دست آوردیم بهطوریکه در دنیا در این زمینه سرآمد هستیم لذا در این تفاهمنامه مقرر شد تا این تجارب ارزشمند در حوزه مقاومسازی مدارس در اختیار کشور سوریه قرار گیرد.
او در پاسخ به سؤالی در خصوص مدرسهسازی در سوریه افزود: احداث مدرسه در حوزههای معماری، سازهای، مکانیابی و... مورد بررسی قرار میگیرد لذا تجارب ما در حوزه مکانیابی برای کشور جنگزده سوریه میتواند ارزشمند باشد.
در حال تکمیل/
پاسخ ها