به گزارش خبرنگار گروه استان های
اخبار
از گرگان
، ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نشست با روسا و اعضای هیئت مدیره جوامع تاسیسات گردشگری استان گلستان گفت: مهمترین و اصلیترین محور توسعه استان گلستان و مزیت غالب و برتر آن گردشگری است.
او افزود: گلستان به عنوان ایران کوچک از همه زیبایی ها، جاذبهها و توانمندیهای کشور برخوردار است و امیدواریم در حوزه گردشگری جایگاه شایسته خود را به دست آورد.
تیموری ادامه داد: در راستای توسعه گردشگری گلستان توافقنامهای با پنج کشور ساحلی خزر منعقد شد و اجلاس آن قرار بود امسال در گرگان برگزار شود که با شروع کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
او گفت: امروز گردشگری دنیا در بحرانی وارد شده که در تاریخچه این صنعت بی سابقه بوده است.
تیموری ادامه داد: توزیع سفر یکی از سیاستهای اصلی وزارت میراث فرهنگی بود که با تعریف مسیرهای جدید گردشگری، معرفی و توسعه محصولات جدید گردشگری سعی کردیم این اتفاق را رقم بزنیم که تا حدودی موفق بودیم.
او گفت: اقامتگاه بوم گردی خلا زیرساختی و اقامتی را در روستاها برطرف کرد و علاوه بر این که هویت بخش روستاها خواهد بود، بخشهای دیگر روستا را نیز فعال میکند.
تیموری افزود: برنامه ملی توسعه گردشگری کشور که با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو در حال تدوین است برای بازده زمانی ۱۰ ساله آینده تدوین و تا پایان مردادماه آماده خواهد شد.
او ادامه داد: برای برخورداری از نقشه راه گردشگری در سطح استان ها، طرحهای جامع گردشگری استانها با توجه به ظرفیتهای خاص هر یک از آنها در حال تدوین بوده و این طرح برای ۱۹ استان تهیه شده است.
تیموری گفت: حوزه گردشگری متعهد است تا عادی شدن شرایط از هر گونه اقدامی که به شیوع بیماری کرونا دامن بزند جلوگیری کند.
او افزود: با پیگیری و هماهنگی های انجام شده تورهای مجوزدار میتوانند با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ستاد ملی کرونا برای سفرهای نوروزی ۱۴۰۰ برنامه ریزی کنند.
تیموری ادامه داد: خانوادههایی که از قبل مجموعههای گردشگری را رزرو کرده و بخواهند با وسیله حمل و نقل عمومی یا شخصی به مقصد بروند، با داشتن مجوز وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشکلی برای تردد نخواهند داشت.
او گفت: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطابق نظر ستاد ملی کرونا با سفرهای نوروزی که همراه با چادرزدن یا مدرسه خوابیدن و استفاده از مهمانسراهای دولتی باشد، مخالف است.
تیموری گفت: امیدواریم روند صنعت گردشگری با روند کاهشی شیوع کرونا به سمت گشایش پیش رود و از آنجایی که گردشگری صنعتی مردم محور است هر چه سریعتر به شرایط عادی بازگردیم.
او افزود: در انتهای سال ۹۵ تعداد گردشگران خارجی وارده به ایران ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بود و رشد آن تا ۸ میلیون و ۸۶۰ هزار توریست پیش بینی شده بود، اما برخی مسائل منطقهای و بویژه موضوع کرونا باعث ریزش شدید آمار شد.
ق
پاسخ ها