به گزارش گروه وبگردی اخبار ، این شیرینی را هم میتوان ساده و هم با مربا و یا بادام پرک و یا به دلخواه تزیین و سرو کرد. فینانسیه به زبان فرانسه به معنی مال یا ثروت است.
این شیرینی را در قالبی به شکل شمش درست میکنند.
آیا شیرینی فینانسیه را میشناسید؟ در اینجا دستورالعمل من برای شیرینی از بادام و وانیل، آسان و بی نظیر است، که در ۲۰ دقیقه آماده میشود. میتوانید پودر بادام (تمام یا بخشی) را با فندق یا پودر پسته جایگزین کنید.
مواد لازم شیرینی فینانسیه
آرد ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
پودر بادام ۱۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری
طرز تهیه شیرینی فینانسیه
اگر تخم مرغ ۶۰ گرمی انتخاب شود ۸ عدد آن ۲۴۰ گرم و برابر یک فنجان اندازه گیریست.
برای پودر کردن بادام ابتدا روی آن آب در حال جوش بریزید بعد پوست آن را جدا کنید و بلافاصله در آب سرد بریزید بعد روی پارچه خشک کنید و پودر کنید.
کره را در ظرفی که آلومینیوم و روی نباشد بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا آب شود و عطر آن متساعد شود بعد بلافاصله از روی آتش بردارید و کنار بگذارید.
وقتی کره را برای آب شدن روی حرارت میگذاریم بهترین موقع برای برداشتن آن از روی حرارت زمانی است که جرم کره به رنگ طلایی یا فندقی دربیاید که در این حالت بیشترین عطر از کره متساعد میشود.
قبل از هر کار قالبها را کامل چرب میکنیم. کرهای که برای چرب کردن قالبها استفاده میشود باید به شکل پماد باشد.
همه طرف قالبها را کامل چرب میکنیم. قالبهای استفاده شده برای این شیرینی به شکل شمش هستند.
اندازه قالبها ۱۰ * ۵ * ۲ است یعنی طول = ۱۰ سانتی متر و عرض = ۵ سانتی متر و عمق آن نیز ۲ سانتی متر است.
میتوان در صورت نداشتن قالبهای گفته شده از قالبهای کیک یزدی هم استفاده کرد.
آرد را درون یک کاسه الک میکنیم و پودر بادام را به آرد اضافه میکنیم سپس شکر و وانیل را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
بعد سفیدههای تخم مرغ را که در ظرف دیگری شکسته ایم به یکباره به مواد اضافه میکنیم و با قاشق به شدت هم میزنیم تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
منظور از فنجان اندازه گیری که در اندازه گرفتن تخم مرغ ذکر شد فنجانهای معمولی نیست و فنجانی است که به اندازه ۲۴۰ سی سی آب گنجایش دارد و، چون وزرن آب و تخم مرغ یکیست پس همین فنجان ۲۴۰ گرم تخم مرغ را در خود جای میدهد.
کره آب کرده داغ را آرام به مواد اضافه میکنیم و ملایم هم میزنیم.
سعی میکنیم جرم کره داخل شیرینی نرود، ولی اگر کمی از آن هم داخل شیرینی رفت مشکلی نیست.
این جرم به دست آمده از کره را میتوان داخل ظرف در بسته نگه داشت و در پختن مرغ به آن اضافه کرد که مرغ را خیلی خوشمزه میکند.
مواد را به صورت دورانی کامل و به سرعت هم میزنیم.
فر را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهاید یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
وقتی مایع آماده شد با قاشق درون قالبها میریزیم. در اندازه گیری مواد خیلی دقت کنید تا شیرینی خوب تهیه کنید.
قالبها را تا سه چهارم پر میکنیم یعنی یک چهارم قالبها برای پف کردن شیرینی باقی بماند. این شیرینی در فرانسه تزئین نمیشود؛ و خیلی خوشمزه است و اصولاً نیازی به تزئین ندارد.
قالبها را داخل فر میگذاریم طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم بپزد وقتی طلایی شد از فر بیرون میآوریم. مدت زمان گفته شده بسته به نوع فرها متغیر است.
منبع: یامی شف
پاسخ ها