🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

کشف جدیدی که دانشمندان را شوکه کرد

با کشف یک موضوع جدید، بسیاری از تفسیر‌ها در خصوص حیات بر روی کره زمین تغییر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های  اخبار  از سنندج  ، گروهی از دانشمندان در جنوب چین، قدیمی ترین فسیلی که تا کنون کشف شده است را پیدا کردند، به نظر می رسد این فسیل تازه کشف شده که "یوکاریوت" نامیده شده است تقریباً ۶۳۵ میلیون سال پیش در زمین می زیسته است؛ زمانی که زمین به تدریج در حال گذار از دوران یخبندان خود بود.

تیان گان، زیست شناس، از دانشکدۀ علوم ویرجینیا تیک می گوید: اگر تفسیر ما درست باشد، این کشف مهم برای درک تغییرات دیرینه شناسی اقلیم و تکامل اولیۀ زندگی بر روی زمین مفید خواهد بود. "

قارچ‌ها ممکن است از اولین اشکال زندگی بر روی زمین باشند. تاریخِ این میکرو فسیل جدید از این ایده حمایت می کند که برخی موجودات مانند قارچ ها حتی پیش از گیاهان، اقیانوس ها را به مقصد خشکی برای زندگی ترک کرده اند. در حقیقت، این انتقال ممکن است همان چیزی باشد که به سیارۀ ما کمک کرد تا از عصر یخبندان فاجعه بار عبور کنیم.

حضور قارچ ها بر روی زمین تأثیر قابل توجهی بر اکوسیستم زمین و چرخه های بیوشیمیایی در سیستم های سطح زمین دارد. اگرچه تخمین حضور قارچ ها بر روی زمین به ۱۵۰۰-۹۰۰ میلیون سال پیش برمی گردد، اما اینکه قارچ ها اولین موجودات زندۀ زمین بوده اند قطعی نیست.

ژنوم قارچ های امروزی نشان می دهد که جد مشترک آن ها بیش از یک میلیارد سال پیش زندگی می کرده است و در آن زمان از حیوانات منشعب شده است. در سال های اخیر، جریان کشف های جذاب و بحث برانگیزی به رفع این شکاف کمک کرده است.

در سال ۲۰۱۹، دانشمندان از کشف یک فسیل قارچ مانند در کانادا خبر دادند که یک میلیارد سال پیش می زیسته است. این کشف، شواهد بحث برانگیزی در پی داشت؛ به این معنی که جد مشترک قارچ ها ممکن است خیلی زودتر از جد مشترک گیاهان بر روی زمین وجود داشته است. هنوز اختلاف نظر در مورد قارچ بودن این موجودات باستانی وجود دارد، اما بدون شک میکرو فسیل جدید کشف شده در چین به بحث های مشابهی دامن می زند. به گفتۀ دانشمندان، کشف جدید شواهدی را نشان می دهد که ارگانیسم های قارچ مانند ممکن است سابقۀ بیشتری نسبت به گیاهان در خشکی داشته باشند.

امروزه بسیاری از گونه های قارچ های زمینی قادر به فتوسنتز نیستند. بدین ترتیب، آن ها به یک رابطه متقابل با ریشۀ گیاهان، آب و مواد مغذی از سنگ ها و سایر مواد آلی متکی هستند. به دلیل این رابطه، تصور می‌شد که گیاهان و قارچ‌ها برای کمک به آبادانی زمین همزمان با هم پدید آمده اند. اما قدیمی ترین فسیلِ پیدا شده از گیاهان زمینی تنها به ۴۷۰ میلیون سال پیش مربوط می‌شود.

اما میکرو فسیل شبیه قارچ که اخیراً کشف شده بسیار قدیمی تر است و در داخل حفره های کوچک سنگ های دولوستون آهکی پنهان شده است که در جنوب چین واقع شده است.

خشک شدن سیاره زمین انتقال مهمی در تاریخ حیات است. قارچ‌ها در این انتقال نقش چند وجهی و مهمی داشتند؛ بنابراین دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که قارچ ها ممکن است به کشف مواد معدنی رسی برای ترکیب کربن با خاک بر روی زمین کمک کرده و محیطی مناسب برای گیاهان و حیوانات ایجاد کرده اند و احتمالاً جو سیاره ما را تغییر دهند.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋