صدیقی افزود: در ترم آینده اصل بر آموزش غیر حضوری خواهد بود، اما به دانشگاه ها اعلام کردیم که آمادگی حضور دانشجویان در دانشگاه برای ترم بهمن ماه را داشته باشند.
رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: نگرانی ما واحدهای عملی دانشجویان و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی است، زیرا ممکن است با رویه فعلی دانشجویان دچار عقب ماندگی تحصیلی شوند. به همین دلیل دانشگاه ها باید برای برگزاری کلاس های عملی و کلاس های دانشجویان تحصیلات تکمیلی آمادگی لازم را داشته باشند.
به گفته معاون وزیر علوم، خوابگاه های دانشجویی باید در ترم بعد آمادگی بیشتری برای پذیرش دانشجویان با رعایت شیوه نامه ها بهداشتی داشته باشند و علاوه بر این خدمات ارائه غذا نیز باید گسترده تر شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: نگرانی که برای دانشجویان وجود دارد این است که اگر کلاس ها برگزار نشود فارغ التحصیلی ها عقب می افتد و این بار به ورودی های جدید اضافه می شود.
صدیقی در ادامه توضیح داد: در ابتدای نیمسال تحصیلی فعلی ظرفیت خوابگاهها را به صورت حضور حداقلی تعیین کردیم که از همین ظرفیت هم استفاده نشد. البته در دو ترم قبل زمینه حضور دانشجویانی که تعطیلی ها بر روی پروژه ها و پایان نامه های آنها تاثیر سو می گذاشت فراهم شده بود که در ترم پیش رو این امکان بیشتر فراهم خواهد شد.
گفتنی است، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیش تر در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی، درباره نحوه آغاز ترم تحصیلی جدید در دانشگاههای سراسرکشور، اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی شیوع ویروس کرونا، ترم تحصیلی آینده در دانشگاههای کشور صد در صد مجازی خواهد بود. وزارت علوم در صورت بهبود وضعیت کشور از نظر بیماری کرونا و فراهم آمدن شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه تمایل به برگزاری ترم آینده به شیوه ترکیبی (آموزش حضوری و مجازی) دارد، اما با توجه به وضعیت کنونی انجام چنین اقدامی امکان پذیر نخواهد بود.
خاکی صدیق تصریح کرد: در صورت اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا تمامی دانشگاهها در سراسر کشور امکان برگزاری ترم آینده را به صورت ترکیبی دارند تا برخی از دانشجویان بتوانند در دانشگاه حضور یابند.
پاسخ ها