به گفته این مقام مسئول نیروگاهها اگر از سوخت مایع استفاده کنند باید پاسخگو باشند.
او ادامه داد: در فصل سرد سال که با محدودیت سوخت گاز مواجه میشویم، تلاش میشود تا حداکثر بهرهبرداری از واحدهایی با بیشترین میزان راندمان صورت گیرد و بدین ترتیب میزان سوخت مورد نیاز حداقل شود.
مدیرکل بهسازی نیروگاهها و محیط زیست شرکت تولید برق حرارتی تصریح کرد: از دیگر اقدامات این است که در نیروگاههای بخاری اطراف شهرها مصرف سوخت مایع صفر یا در حداقل ممکن قرار گیرد و مصرف سوخت مایع به نیروگاههایی تعلق میگیرد که حداکثر فاصله را با شهرها دارند که اثرات آن بر مراکز جمعیتی به حداقل برسد.
عبدلی در ادامه با اشاره به اینکه آیا نیروگاه ری و دماوند از سوخت مایع استفاده میکنند یا خیر؟ گفت: نیروگاه ری و دماوند جزء نیروگاههای گازی هستند این نیروگاهها اصلا امکان استفاده از مازوت را ندارند و از نظر فنی نمیتوانند استفاده کنند و اگر جایگزین سوختی باشد از سوخت مایع یا گازوئیل استفاده میکنند.
او بیان کرد: در حال حاضر در شهر تهران و اطراف آن، چهار نیروگاه بعثت، ری، منتظر قائم و نیروگاه دماوند قرار دارند؛ از میان آنها نیروگاه بعثت و منتظر قائم نیروگاه بخاری هستند و نیروگاه ری گازی و نیروگاه دماوند سیکل ترکیبی است.
عبدلی ادامه داد: به طور کلی نیروگاه ری و دماوند امکان مصرف سوخت مازوت را ندارند و در نیروگاه بعثت و نیروگاه منتظر قائم مخازن سوخت مازوت از پنج سال گذشته توسط دستگاه قضائی پلمب شده است و نه تنها امسال بلکه از پنج سال پیش مصرف سوخت مازوت ندارند، در حال حاضر سوخت تمامی نیروگاهها با سوخت گاز است و زمانی که سوخت گاز آنها قطع میشود، واحدهای نیروگاه از مدار خارج میشوند.
مدیرکل بهسازی نیروگاهها و محیط زیست شرکت تولید برق حرارتی گفت: به صورت کلی در نیمه دوم سال خصوصا فصول سرد سال و به دلیل افزایش مصرف سوخت در بخش خانگی و علیرغم تلاش وزارت نفت، در زمینه تأمین سوخت گاز نیروگاهها با محدودیتهایی روبهرو هستیم، بنابراین در این ایام سال، استفاده از سوخت مایع در نیروگاهها برای تأمین برق مورد نیاز کشور اجتناب ناپذیر است.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: تمامی نیروگاههای کشور متناسب با نیاز شبکه اقدام به تولید برق میکنند چون تمامی برق شبکه لحظهای تامین میشود.
پاسخ ها