به گزارش خبرنگار گروه استانهای اخبار از آبادان ،زینب جوانمردی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: دیروز در راستای نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی در تولید و با هدف کنترل مستمر و همچنین نظارت بر اجرای صحیح رعایت دستورالعملهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در خصوص پیگیری یک نمونه برنج نامنطبق و غیر قابل مصرف، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو آبادان به همراهی کارشناسان اداره صنعت و معدن و مرکز بهداشت آبادان علاوه بر بازرسی از سطح عرضه، اماکن و مراکز فروش، از کارخانه فرآوری و بسته بندی برنج شهرستان آبادان نیز بازرسی بعمل آوردند.
او ادامه داد: تولید قبلی این نوع برنج پیش از این طبق تستهای آزمایشگاه معاونت غذا و دارو آبادان با استانداردهای آزمایشگاهی نامنطبق اعلام شده بود که در بازرسیهای قبلی، از سطح عرضه کاملا جمع آوری شدند و طی این بازرسی هم هیچ مورد جدیدی در اماکن فروش مشاهده نگردید و در محل کارخانه هم به طور کامل توقیف شده و اجازه توزیع و پخش ندارد.
جوانمردی افزود:در این کارخانه ۲ نوع محصول، برنج دانه بلند و نیم دانه تولید میشود.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: در این بازرسی کلیه سالنهای تولید و بسته بندی و انبارهای شرکت مورد بررسی و بازرسی قرار گرفت و کارشناسان این معاونت از نزدیک روند تولید بهداشتی محصولات را مورد ارزیابی قرار دادند.
او گفت:در همین راستا شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است.
پاسخ ها