🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

۳ نگرانی درباره طناب زنی زنان

با طنا‌ب‌زنی دستگاه گردش خون و تنفس از راه فعالیت هوازی تقویت می‌شود و فرد با طناب‌زدن، عضلات بزرگ و مهم بدن را درگیر می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی اخبار ، این روز‌ها به دلیل ادامه حضور کرونا در اماکن عمومی بانوان اغلب به ورزش‌ها و نرمش‌های قابل انجام در خانه روی می‌آورند. از جمله فعالیت‌های ورزشی متداول و کم‌هزینه، طناب‌زدن است که به‌راحتی می‌توان آن را در یک فضای کوچک انجام داد.

با طنا‌ب‌زنی دستگاه گردش خون و تنفس از راه فعالیت هوازی تقویت می‌شود و فرد با طناب‌زدن، عضلات بزرگ و مهم بدن را درگیر می‌کند.

ضمن این‌که طناب زدن، یک راه بسیار عالی برای سوزاندن چربی‌های اضافه بدن است. اما بانوان در طناب‌زنی همچون فعالیت‌های ورزشی دیگر در شرایطی خاص نیاز به رعایت اصولی دارند که در این مطلب در قالب سه سوال به آن می‌پردازیم.

آیا طناب‌زنی باعث افتادگی رحم می‌شود؟
افتادگی رحم زمانی رخ می‌دهد که عضلات یا رباط‌های کشنده داخل لگن، شل شود و نتواند رحم را در محل درست خود ثابت نگه‌دارد. در صورت ضعیف یا شل شدن عضلات داخل لگن، اولین عارضه‌ای که روی می‌دهد افتادگی رحم یا پرولاپس است که رحم از حالت عادی خود خارج و به کانال واژن وارد می‌شود.

از جمله علت‌های مهم بروز این مشکل بالارفتن سن، ضعیف‌شدن عضلات داخل لگن، آسیب‌دیدگی عضلات رحم در هنگام تولد نوزاد، زایمان‌های متعدد، به دنیا آوردن نوزادان سنگین، چاقی، فعالیت‌های بدنی شدید و... است. طناب‌زدن هم در صورتی که غیراصولی، با مدت زمان طولانی و شدید انجام شود اگر به طور قطع باعث شل شدن عضلات ناحیه لگن نشود، با بالا و پایین پریدن ها، احتمال این عارضه را در فرد دارای نشانه‌های قبلی افتادگی رحم افزایش می‌دهد.

درهر حال طناب‌زدن به تنهایی باعث بروز افتادگی رحم در بانوانی که مشکلی در عضلات کف لگن و داخلی خود ندارند نمی‌شود.

آیا طناب‌زنی در بارداری خطرناک است؟
بسیاری از متخصصان زنان و زایمان توصیه می‌کنند که زنان باردار از انجام تمرینات ورزشی مانند پریدن، طناب‌زدن و... خودداری کنند. انجام این‌گونه تمرینات پریدنی، احتمال بروز عوارض منف در بدن مادر و جنین را افزایش می‌دهد. پریدن زیاد زنان باردار در طناب‌زنی، شل‌شدن رباط‌های بدن، زایمان زودرس، از دست دادن تعادل و خطر سقط جنین و خونریزی واژینالی را به همراه دارد.

به‌جای طناب‌زنی، تمرینات ورزشی هوازی، قلبی و قدرتی دیگری وجود دارد که زنان باردار می‌توانند طی این دوران انجام دهند مثل شنا، پیاده‌روی، حرکات ورزشی سبک و....

آیا طناب‌زدن در دوران قاعدگی مضر است؟
طناب‌زدن در دوران قاعدگی در صورتی بی‌خطر است که مدت زمان آن از حد معمول بیشتر نباشد که به بدن فشار وارد کند. شاید تحرک بیشتر باعث خونریزی بیشتر شود، اما میزان خونی که زنان در هر ماه از دست می‌دهند به یک اندازه است.

با فعالیت زیاد ناشی از ورزش، ضربان قلب بالا می‌رود، گردش خون در رگ‌ها افزایش می‌یابد و این تصور به وجود می‌آید که خونریزی بیش از پیش است.

به‌طور کلی عادت به ورزش کردن متعادل و روزانه، شدت خونریزی را در این دوره کمتر می‌کند. اما چگونه؟ چربی بدن که در نتیجه ورزش منظم کم می‌شود، باعث کاهش استروژن هم می‌شود.

در واقع این استروژن است که باعث تحریک رشد پوشش رحمی می‌شود، پس انجام ورزش منظم و رژیم غذایی سالم، میزان چربی بدن را کم می‌کند و در نتیجه آن سطح استروژن هم پایین می‌آید.

درنهایت، خونریزی در قاعدگی کمتر از قبل می‌شود. درهر صورت توصیه می‌شود در این مقطع ورزش‌هایی مثل پیاده‌روی آرام، ایروبیک، پلانک و تمرینات شکمی ملایم را جایگزین ورزش‌های سنگین کنید.

منبع:روزنامه خراسان

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋