او با اعلام اینکه بیش از ۷۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی در ۹ ماهه نخست امسال به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده است، بیان کرد: تسهیلات پرداختی از طریق بانکهای عامل و صندوق امداد ولایت در اختیار مددجویان مستعد اشتغال قرار گرفت تا بتوانند شغلهای مورد نظر خود را ایجاد کنند.
دشتی با بیان اینکه از این تعداد اشتغال ایجاد شده، ۹۶۰ نفر از مددجویان نیز از طریق طرح «راهبری شغلی» به بازار کار معرفی شدهاند، افزود: بیش از ۳۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال هم برای اجرای طرح «راهبری شغلی» به کارفرمایان اعطا شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه برای اثربخشی هر چه بیشتر فرصتهای اشتغال، اجرای طرح «راهبران شغلی» را در دستور کار قرار دادهایم، گفت: طرح «راهبران شغلی»، کارآفرین محور است که در آن، مددجویان به کارفرمایان و صاحبان مشاغل معرفی میشوند و در برابر به کارگیری مددجویان، به کارفرمایان وام قرضالحسنه ۵۰ میلیون تومانی ارائه میشود.
دشتی با اعلام اینکه در طرح «راهبران شغلی» مددجویان زیر نظر کارآفرینان به اجرای طرح اشتغال میپردازند، افزود: «راهبران شغلی» استان اردبیل در زمینههای تولید، خدمات، صنعت، فرشبافی، کشاورزی و دامپروری با کمیته امداد همکاری دارند که بر اساس این همیاریها اقدامات قال توجهی برای توانمندسازی خانوار تحت حمایت صورت گرفته است.
دشتی در ادامه ادامه با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت نیز در ۹ ماهه نخست امسال با حضور در کارگاههای آموزشی، مهارتهای فنی و تخصصی فراگرفتهاند، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت شیوهنامههای بهداشتی، کارگاههای آموزشی نیز به صورت محدود و یا از طریق فضای مجازی برگزار شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه کارگاههای آموزشی فنی و تخصصی بر اساس استعداد، علاقه و نیاز بازار کار برای مددجویان برگزار میشود، افزود: آموزش صحیح و حرفهآموزی، شرط نخست برای ایجاد اشتغال پایدار است که کمیته امداد استان اردبیل با برگزاری دورههای تخصصی گامهای موثری را در این زمینه برداشته است.
او به کاریابی برای ۲۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت در ۹ ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: مددجویان آموزش دیده به کارفرمایان، مؤسسات کاریابی و شرکتهای خدماتی معرفی میشوند تا از طریق کاریابی وارد چرخه تولید شوند.
پاسخ ها