به گزارش گروه وبگردی اخبار ، امروز قصد داریم روش تهیه تارت پسته و پرتقال را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
آرد ۲۲۰ گرم
پودرشکر ۴۰ گرم
پودر بادام ۴۰ گرم
کرة سرد (مکعبی خرد کرده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم کرم پسته
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر پسته ۵۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده۱ قاشق چایخوری
مواد لازم کرم پرتقال
تخممرغ۱ عدد
زردة تخممرغ۱ عدد
شکر ۸۰ گرم
کره ۴۰ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه
آرد، پودر بادام، پودر شکر و کره را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 – 4 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص تارت به قطر 27 سانتیمتر پهن کنید. روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و با سرامیکهای مخصوص و یا قدری لوبیا رویش را بپوشانید. اکنون تارت را 15 دقیقه در فر بپزید و بعد کاغذ و سرامیکها را بردارید و 10 دقیقة دیگر تارت را بپزید. اینک کرم پسته را داخل تارت بریزید و 8 دقیقه در فر بپزید. آنگاه تارت را از فر در آورید و کرم پرتقال را رویش بریزید و 8 دقیقة دیگر در فر بپزید. همینکه تارت خنک شد، اطراف آن را با خامة فرم گرفته و پسته بیارائید.
روش تهیهکرم پسته
همة مواد را با هم مخلوط کنید.
روش تهیه کرم پرتقال
همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
منبع: شور و شیرین
پاسخ ها