🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

اکتشافی نگران کننده و خطرناک آنتی بادی هایی که با کرونا همدستی می کنند

دانشمندان به تازگی سطح بسیار بالایی از آنتی‌بادی‌های کووید ۱۹ را در بدن مبتلایان کشف کردند که احتمالاً نقش مخالف دارند.

اکتشافی نگران کننده و خطرناک/ آنتی بادی‌هایی که با کرونا همدستی می‌کنند

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی اخبار به نقل از روزنامه انگلیسی "گاردین"، مقادیر بسیار زیادی از آنتی بادی‌های تولید شده توسط سیستم ایمنی برخی از بیماران کرونا ممکن است پس از غلبه بر ویروس، برای بدن مشکلات بهداشتی پیچیده و طولانی مدتی را ایجاد کنند.

محققان دانشگاه ییل دریافتند که بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تعداد زیادی آنتی بادی گمراه کننده دارند که به جای مبارزه با ویروس، اعضا، دستگاه‌های مختلف و حتی خود سیستم ایمنی بدن را هدف قرار می‌دهند.

این محققان می‌گویند که این پدیده می‌تواند منجر به عوارض شدید ویروس کرونا شود که به آن "کرونای طولانی مدت" می‌گویند.

دانشمندان پاسخ‌های ایمنی بدن افراد سالم و مبتلا به کرونا مقایسه را کردند و دریافتند که افراد آلوده دارای "آنتی بادی‌های غیرطبیعی" هستند که مقابله با ویروس را متوقف می‌کند، سلول‌های ایمنی مفید را از بین می‌برد و به اندام‌های بدن، از مغز گرفته تا کبد، رگ‌های خونی و دستگاه گوارش حمله می‌کنند.

آزمایشات دیگر نشان داده است که هرچه آنتی بادی در خون بیماران بیشتر باشد، بیماری آن‌ها بدتر خواهد بود.

محققان توضیح دادند که برخی از بیماران مبتلا به کرونا مقادیر بیشتری آنتی بادی نسبت به بیماران مبتلا به SLE که یک بیماری خودایمنی ناشی از آنتی بادی‌های خطرناک است، تولید می‌کنند.

اکتشافی نگران کننده و خطرناک/ آنتی بادی‌هایی که با کرونا همدستی می‌کنند

آرون رینگ، ایمونولوژیست دانشگاه ییل و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: بیماران کرونا آنتی بادی‌هایی تولید می‌کنند که در پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس تداخل ایجاد می‌کنند. تعدادی از این آنتی بادی‌ها به قسمت‌هایی از بدن حمله می‌کنند و این قسمت‌ها آسیب می‌بینند.

رینگ اضافه کرد: ما مطمئن هستیم که این آنتی بادی‌ها برای بیماران مبتلا به کرونا مضر هستند و اثرات منفی آن ممکن است پس از بین رفتن عفونت نیز ادامه یابد که بیماران را با مشکلات سلامتی طولانی مدت روبرو خواهد کرد.

او گفت: از آنجا که آنتی بادی‌ها می‌توانند به مدت طولانی باقی بمانند، اعتقاد بر این است که ممکن است در ایجاد (کوید طولانی مدت) نقش داشته باشند.

فرض بر این است که آنتی بادی‌ها با اتصال به پروتئین‌های سطح ویروس‌ها آن‌ها را غیرفعال می‌کنند، اما آنتی بادی‌های "خودکار" به اشتباه به پروتئین‌های سلول‌های انسانی متصل می‌شوند.

دنی آلتمن استاد ایمونولوژی در کالج امپریال لندن معتقد است که آنتی بادی‌ها می‌توانند انواع مختلف علائم کووید ۱۹ و علائم طولانی مدت را که برخی از بیماران از آن رنج می‌برند را به خوبی تشریح کنند.

اکتشافی نگران کننده و خطرناک/ آنتی بادی‌هایی که با کرونا همدستی می‌کنند

آلتمن تأکید می‌کند: من این مسئله را به ویژه با مقایسه (ویروس‌های دیگر مانند) ابولا و چیکونگونیا بسیار محتمل می‌دانم؛ به گونه‌ای که به نظر می‌رسد خود ایمنی قسمت بزرگی از پاسخ را تشکیل می‌دهد.

او گفت: بخش بزرگی از دستورالعمل‌های تحقیق در ماه‌های آینده سعی در پیوند دادن علائم "کووید طولانی" با مسئله خود ایمنی خواهد داشت.

نتایج این مطالعه که بر روی ۱۹۴ بیمار کرونا در درجات مختلف انجام شده است، هنوز بررسی نشده و در ژورنالی علمی نیز منتشر نشده است.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋