در طب سنتی هندیها از ژله و گیاه آلوئه ورا برای درمان قلنج، یبوست، بیماریهای پوستی و واگیر استفاده میکردند. با این حال، تحقیقات جدید فواید این گیاه را بیش از پیش نمایان کرده است. ساکنان بومی مکزیک (آزتک ها) از گیاه آلوئه ورا برای درمان دیابت نوع ۲ استفاده میکنند. در میان چینی ها، این گیاه به طور گسترده برای مقابله با بیماریهای قارچی تجویز میشود.
امروزه رایجترین موارد استفاده از آلوئه ورا میتوان به استفاده از آن برای درمان طبیعی سوختگی و جراحات، و جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان مشکلات گوارشی نام برد. با این وجود، فوید این گیاه تنها به این موارد خلاصه نمیشود.
دانشمندان کرهای در تحقیقات جدید خود پی به قابلیت ضدویروسی این گیاه بردند. محققان اعلام کردند آلوئه ورا با قابلیت ضدویروسی خود میتواند در مقابله با ویروس "آنفلوانزای نوع یک" موثر باشد.
پیشتر نیز تحقیقات از قابلیت ضدویروسی آلوئه ورا حکایت داشت، اما دانشمندان میگویند هنوز نمیدانند این گیاه از چه مکانیسم و ساز و کاری برای مقابله و نابودی ویروسها استفاده میکند. با این حال، به نظر میرسد آلوئه ورا میتواند به طور قابل توجهی باعث کاهش تکثیر ویروس آنفلوانزا شود.
پاسخ ها