به گزارش گروه وبگردی اخبار ، اگر میخواهید شب راحت بخوابید چند دانه نارنگی بخورید. نارنگی، این میوهی پاییزی چسبندگی خون را معالجه میکند، در نتیجه تصلب شرایین، ورم جدار عروق و سیاه شدن شریان، فلج ناقص و آنژین را بهبود میبخشد این میوهی خوشمزه منبع غنی بتاکاروتن است و دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است و به خاطر داشتن فسفر زیاد و ویتامینهای فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش میشود و برای رفع بی اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است.
در ادامه طرز تهیه تارت شکلات و نارنگی را از نظر می گذرانید.
مواد لازم برای ۶-۸ نفر
خمیر تارت شکلاتی...... به میزان لازم
مارمالاد نارنگی یا پرتقال.... ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیة کرم گاناش سفید رنگ
خامه..... ۱۰۰ گرم
گلوکز..... ۲ قاشق چایخوری
شکلات سفید خرد کرده..... ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیة کرم گاناش قهوهای رنگ
خامه ..... ۲ قاشق چایخوری
شکلات تلخ....... ۲۰ گرم
روشتهیه
خمیر تارت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۳-۴ میلیمتر باز کنید و در قالب چربکردة تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر قرار دهید و قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و آن را ۱۰-۱۲ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید. سپس کاغذ و سرامیکها را بردارید و تارت را ۱۵ دقیقة دیگر بپزید. همینکه تارت خنک شد، مارمالاد نارنگی را رویش بمالید و کرم گاناش سفید رنگ را با ۲۵۰ گرم خامة قنادی فرم گرفته مخلوط کنید و روی مارمالاد بریزید. حالا کرم گاناش قهوهای رنگ را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ریز ریخته و روی تارت را به شکل خطوط دایرهوار بیارائید و بعد با استفاده از خلال چوبی این خطوط را بکشید (مطابق تصویر). اکنون تارت را با نارنگیهای فیله کرده بیارائید و قبل از مصرف تارت را دستکم شش ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه خمیر تارت
۱۰۰ گرم کره را با ۵۰ گرم شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه یک عدد تخممرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ۱۸۰ گرم آرد، ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایة تخممرغی افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
روش تهیه کرم گاناش سفید رنگ
خامه و گلوکز را گرم کنید و آن را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود و برای تهیة کرم گاناش قهوهای رنگ نیز خامه را گرم کنید و آن را روی شکلات تلخ بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
منبع: شور و شیرین
انتها یپیام/
پاسخ ها