به گزارش گروه استان های اخبار
از اصفهان
، عباسعلی رضایی استاندار اصفهان امروز در نشست شورای هماهنگی طرح ملی "کاشان پایتخت نهجالبلاغه ایران" در دانشگاه کاشان افزود: باید با همه توان برای شناخت نهجالبلاغه و آشنایی معارف آن برای همگان تلاش شود تا ذخیرهای برای آخرت باشد.
او با تاکید بر اینکه نباید زمان را از دست داد، اضافه کرد: دارالمومنین کاشان از قدمت و جایگاه مذهبی غنی در کشور برخوردار است و از این خطه، خلاقیت و نوآوری برای ترویج نهجالبلاغه انتظار میرود.
استاندار اصفهان با بیان اینکه فعالیتهاباید به سمت اجرایی کردن برنامههای پایتختی کاشان برای نهجالبلاغه هدایت شود، تصریح کرد: از زمان آغاز تفاهمنامه اجرایی برای این پایتختی نزدیک به ۲ ماه گذشته و بقیه روزها نیز زود میگذرد، بنابراین باید بیش از پیش برای اجرایی شدن برنامهها تلاش کرد.
رضایی افزود: همچنین رسالت بزرگ دیگری به دلیل پیشینه تاریخی و شیعه بودن بر عهده مسوولان گذاشته شده که باید طراحیهای خلاقانهای برای ترویج نهجالبلاغه ارایه دهیم.
استاندار اصفهان اظهار داشت: نمود پایتختی نهجالبلاغه کاشان باید ابتدا در بین مدیران و مسوولان مشاهده شود.
او تاکید کرد: در موضوع کاشان پایتخت نهجالبلاغه و ترویج معارف این کتاب ارزشمند نه تنها منطقهای و کشوری، بلکه باید جهانی فکر و تدبیر کرد، چرا که امام علی (ع) متعلق به تمامی شیعیان جهان است.
رضایی گفت: گروهی از کارشناسان و صاحبنظران باید هر هفته نشستهایی با هدف جریانسازی ترویج فرهنگ معارف نهجالبلاغه، کمک به رشد و گسترش این فرهنگ، سبک ترویج زندگی بر اساس آموزههای نهجالبلاغه و کمک به همافزایی و هماهنگی شخصیتها، موسسهها و نهادهای فعال این حوزه داشته باشند و گزارش کار ماهانه این نشستها به نمایندگان، ولی فقیه در اصفهان و شهرستان کاشان ارایه شود.
او گفت: برای ترویج فرهنگ و معارف نهجالبلاغه باید تمامی مدیران و مسوولان بخشهای مختلف از جمله شهرداریها، دانشگاهها و آموزش و پرورش به میدان بیایند.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه فرهنگ نهجالبلاغه باید در زندگی همه و به خصوص مدیران و مسوولان جاری شود، یادآور شد: فرمان مولای متقیان امام علی (ع) به مالک اشتر باید همواره در دستور کار مدیران دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
شهرستان کاشان از ۲۱ مهر امسال به مدت ۲ سال به عنوان پایتخت نهجالبلاغه کشور نامگذاری شده است.
افزون بر ۵۰ نفر حافظ نهجالبلاغه، یک هزار و ۲۰۰ نفر حافظ بخشهایی از این کتاب ارزشمند، ۲۰۰ نفر حافظ کل قرآن مجید و ۱۵ نفر حافظ کل صحیفه سجادیه در شهرستان کاشان با تلاش موسسه امیرالمومنین (ع) آموزش دیدند.
م
پاسخ ها