🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

نقش سامانه جامع تجارت در مقابله با قاچاق کالا

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص روند تکمیل سامانه جامع تجارت و همکاری دستگاه‌های مرتبط توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی  گروه اقتصادی اخبار ، علی مویدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز امشب ۱۰ آذر ماه در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی وضعیت سامانه های مقابله با قاچاق کالا و ارز پرداخت.

مویدی با اشاره به اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هیچ موقع اقتدار چند سال گذشته را نداشته است گفت: امروز مطالبه گری ستاد به جایی رسیده است که  روسای قوا پاسخ رئیس ستاد را می دهند.

او با اشاره به اینکه وظیفه بنده سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت است ادامه داد: در بحث سیاست گذاری، نهایت همکاری را دستگاه‌ها به منظور طراحی سیاست ها داشته اند. در بحث برنامه ریزی، برنامه همه دستگاه‌ها مشخص است اما برخی دستگاه ها واقعا کم لطفی دارند و در بحث نظارت امروز برای اولین بار در چند ماه گذشته دستگاه‌ها را به بازرسی کل کشور معرفی کرده‌ایم .

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه ما با سامانه جامع تجارت به صورت آنلاین و تعریف شده کار را دنبال می کنیم افزود: بین سامانه جامع تجارت و سامانه وزارت اقتصاد و گمرک یک فاصله وجود داشت که آن فاصله در چند روز گذشته به حداقل رسیده است.

مویدی با اشاره به اینکه اطلاعات ما تا بخواهد تکمیل شود شاید نیاز به یک فرآیند چند ساله داشته باشد تا بتوانیم شناسه کالا ها را تکمیل کنیم خاطرنشان کرد: چند روز گذشته رئیس جمهور تیمی را انتخاب کردند تا این تیم فاصله بین وزارت اقتصاد و گمرک را به حداقل برساند. امروز در جلسه بهره برداری از سامانه جامع تجارت به این موضوع اشاره شد و دوستانمان در گمرک نمونه اطلاعات را به سامانه جامع تجارت منعکس کردند و عملاً از امروز صبح کار شروع شده است.

او با اشاره به اینکه مقاومت، منافع و دیدگاه‌های مختلفی در این مسیر وجود دارد خاطرنشان کرد: ۵ دستگاه را به بازرسی کل کشور معرفی کرده ایم.  مناطق آزاد هنوز به این سامانه وصل نشده است و ما در حال کار بر روی این موضوع هستیم تا به سامانه متصل شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه در برخی موارد اطلاعات چند ساله باید در این مسیر قرار بگیرد افزود:  از سال ۷۱ تا به امروز ۲۷۵ تکلیف برای دستگاه‌ها تعریف شده است.

مویدی با اشاره به اینکه اولین دستگاهی که ۱۰۰ درصد کارش را در این ارتباط  انجام داده، ناجا است گفت: وزارت راه و شهرسازی نزدیک ۵۶ تکلیف، وزارت جهاد کشاورزی ۵۰ تکلیف، ناجا ۴ تکلیف در این راستا دارد. لذا شدت و ضعف در این رابطه وجود دارد و هر دستگاهی به اندازه تکالیفش تلاش کرده تا به وظایفش عمل کند.

او با اشاره به اینکه ۷۰ درصد سامانه جامع تجارت قابلیت اجرا پیدا کرده است اظهار کرد: گله مندی‌هایی از مجلس داریم، بنده به عنوان خادم ۲۶ دستگاه هستم، لذا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستادی فراقوه‌ای است و مجلس، قوه قضاییه و دولت عضو این ستاد هستند.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: مجلس با دولت همکاری کرد و قانون مقابله با قاجاق کالا و ارز وضع شد. قاچاق زاییده قوانین کهنه است، می‌خواهیم از قاچاق نجات پیدا کنیم، باید قوانین، مقررات و ضوابط به‌روز باشد. بیش از چهار سال بود که یک لایحه اصلاحی بین قوه قضاییه و قوه مقننه داشتیم که در صدا و سیما از روسای قوای مقننه و قوه قضاییه وقت خواهش کردم تا تکلیف قانون را مشخص کنند که بلافاصله روز بعدش قانون تکلیفش مشخص شد و الان بین مجلس و شورای نگهبان دوباره رد و بدل می‌شود.

او با بیان اینکه سامانه تابع قانون و ضوابط روز است افزود: بحث رجیستری کردن تلفن همراه را به یاد داریم لذا امروز یک گوشی تلفن قاچاق در این کشور نمی‌تواند فعال شود. در فرآیند تجارت خارجی ما یک تحول اساسی انجام شده است، تجارت خارجی ما تا مرحله گمرک کاملا شفاف و به روز است، اما وقتی از گمرک خارج می‌شود در تجارت داخلی با مشکل مواجه می‌شود، زیرا دامنه کار وسیع است.

در حال تکمیل...

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋