سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: ثبت نام در هشتمین آزمون مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور سال ۱۳۹۹ از پنجشنبه، ۲۰ شهریور آغاز شد و جمعه، ۴ مهر به پایان رسید. در این مدت ۵۶۵ هزار و ۱۶۴ نفر در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی شرکت کردند.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه از فراهم شدن فرصت ویرایش اطلاعات برای این متقاضیان خبر داد و اضافه کرد: برای تمامی متقاضیان ثبت نام کننده در هشتمین آزمون استخدامی که متقاضی ویرایش، اصلاح شغل و محل انتخابی خود هستند فرصتی فراهم شد تا از (سهشنبه، ۲۹ مهر) به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.
مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش تاکید کرد: تمامی داوطلبان میتوانند تا ساعت ۲۴ فردا جمعه، ۲ آبان به سایت سازمان سنجش برای ویرایش و اصلاح اطلاعات مراجعه کنند و این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور و با توجه به ماده واحده قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوبه مورخ ۱۶/۰۶/۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی) مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در خصوص تعیین اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استانها) در آزمونهای مشترک دستگاههای اجرایی کشور اجرایی شد. بر اساس این بخشنامه به داوطلبان بومی شهرستانی برای استخدام در محل سکونت اولویت داده می شود.
جمشید انصاری رئیس سازمان امور اداری و استخدامی نیز درباره جزئیات سهمیه بومی گزینی گفت: مجلس قانون اولویتدادن به نیروهای بومی را ۱۶ شهریور ماه تصویب کرده است که به علت تایید دیرهنگام شورای نگهبان و همزمانی آن با ثبتنامها این قانون دیر ابلاغ و در نتیجه آزمون استخدامی به تعویق افتاد.
او تاکید کرد: وقتی مقررات این اولویت را وضع و ابلاغ کردیم، تعدادی از کسانی که مناطق محروم را انتخاب کرده بودند، به ناچار شغل محلشان را تغییر میدادند و این موجب شد که برای رعایت حقوق مردم، مدتی آزمون استخدامی را به تاخیر بیندازیم.
نکات مهم
افراد بومی شهرستانی متقاضی بهرهمندی از اولویت بومی، باید در زمان ویرایش اطلاعات، پس از انتخاب گزینه «من متقاضی استفاده از اولویت بومی هستم» شغل محل انتخابی خود را تأیید و در صورت نیاز به تغییر شغل محل انتخابی میتوانند نسبت به تعیین شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبتنام هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور اقدام کنند.
متقاضیان غیر بومی در صورت تمایل میتوانند نسبت به اصلاح و تغییر اطلاعات شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور اقدام کنند.
متقاضیان انصراف از آزمون، میتوانند از قسمت ارسال درخواست در سیستم پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به اعلام انصراف خود از ثبتنام و شرکت در آزمون ذکر شده اقدام کنند.
پس از پایان زمان ویرایش اطلاعات مبالغ ثبتنامی این دسته از افراد مسترد خواهد شد.
در صورت مراجعه نکردن افراد ثبتنام کننده در آزمون مذکور به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان مقرر برای تعیین استفاده از اولویت بومی و یا اصلاح و تغییر شغل محل انتخابی، این امر به منزله نبود درخواست بهرهمندی از اولویت بومی شهرستانی و تأیید اطلاعات ثبتنامی آنها از نظر شغل محل انتخابی خواهد بود.
اولویت قائل شدن برای جذب داوطلبان بومی شهرستانی به استثنای شهر تهران و مراکز استانهاست.
تکمیل و ارائه فرم استشهاد محل سکونت برای برخورداری از اولویت بومی منحصرا برای داوطلبانی که بعد از اعلام نتایج آزمون تستی دارای حدنصاب لازم برای مرحله معرفی چندبرابر جهت مصاحبه دستگاههای متقاضی هستند، ضروری است.
داوطلب باید متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همان شهرستان باشد.
شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.
با توجه به تغییرات تقسیمات کشوری در سالهای مختلف، در صورت اختلاف نظر یا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره کل ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.
استفاده از اولویت بومی از طریق سکونت به موجب تایید ساکن بودن و حداقل ده سال سکونت با ارائه استشهاد محلی ممهور به مهر نیروی انتظامی پاسگاه یا کلانتری محل در شهرستان مورد تقاضا خواهد بود.
داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه میتواند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سکونت به شرط ارائه استشهاد محلی مبنی بر تایید ساکن بودن فعلی فرد در شهرستان محل مورد تقاضا ملاک محاسبه قرار گیرد.
مبنای شهرستان برای تعیین بومی بودن، تقسیمات کشوری در اولین روز ثبت نام برای آزمون است.
داوطلبان بومی شهرستانی نسبت به سایر داوطلبان غیر بومی دارای اولویت هستند.
نمره کسب شده داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی مجموع وزن ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی با ضریب یک و چهار دهم ۱/۴ محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.
حد نصاب آزمون، کسب حداقل ۵۰ درصد نمره کسب شده نفر اول با ارزش وزنی ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی در هر شغل- شهرستان در هر یک از دستگاههای اجرایی است.
پاسخ ها