به گزارش گروه وبگردی اخبار ، افرادی که عاشق ادویه و مزههای تند و تیز هستند، با غذاهای هندی خوب ارتباط برقرار میکنند. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه یک مدل پلو هندی را به شما آموزش دهیم. پلو داهی یا پلوی هند جنوبی با اوراد دال، زنجبیل، تخم خردل سیاه و فلفل سبز تازه درست میشود. اما از آنجا که اوراد دال در ایران رواج زیادی ندارد، به جای آن میتوانید از دال عدس یا همان عدس قرمز خودمان استفاده کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پلو داهی
برنج دو و نیم پیمانه
آب چهار پیمانه
نمک چهار قاشق چایخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
تخم خردل چهار قاشق چایخوری
دال عدس چهار قاشق چایخوری
زنجبیل چهار قاشق چایخوری
فلفل سبز دو عدد
ماست کمچرب دوونیم پیمانه
طرز تهیه پلو داهی یا پلوی مخصوص هندی با ماست
ادویههای هندی فقط سرشار از خاصیت نیستند بلکه طعم هر غذای سادهای را بینظیر میکنند و این برنج هندی هم مثل پلو مرغ هندی با همین ادویههای محبوب عطر گرفته است. برنج را بشویید و در آبکش بریزید. سپس آب و نمک را در قابلمه مناسبی بجوشانید. اگر میخواهید غذایتان بیشتر به نمونههای هندیاش شبیه شود، از برنج دانهبلند برای تهیه آن استفاده کنید.
مقداری روغن داخل یک تابه بریزید و آن را با حرارت متوسط داغ کنید. تخم خردل را داخل تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید. تخم خردلها شروع به ترکیدن میکنند! نگران نباشید وقتی صدای ترکیدن آن تمام شد، دال عدس را اضافه کرده و سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند. هندیها عاشق توردال یا همان دال عدس هستند و حتی با آن خوراک توردال خوشمزهای هم درست میکنند.
تخم فلفل سبز را جدا کنید و آن را ریز خرد کنید. فلفل سبز را همراه زنجبیل به مواد داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
در این مرحله برنج را اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا دوباره به جوش آید. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
بعد از این که پلو پخت، آن را از روی حرارت بردارید. سپس ماست کم چرب را به پلو اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید تا جذب برنج شود. پلو هندی آماده است. اگر گیاهخوار نیستید، میتوانید آن را با خورش مرغ هندی یا لعل مسالا والا مرغ سرو کنید و از چشیدن طعم این ترکیب خوشعطر و متفاوت لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها