مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از آنجا که ظرفیت بالایی میان این شرکتها برای کارآفرینی و رونق اقتصادی وجود دارد، بنابراین گسترش فعالیت آنها موضوع مهمی است. در همین راستا برای تشویق شرکتهای خلاق و گسترش فعالیت آنها «جشن هزار شرکت خلاق» برگزار میشود.
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری همچنین بیان کرد: از زمان انتشار فراخوان تاکنون ۱۳۳ شرکت خلاق، ۳۵ استارتاپ و ۳ شتابدهنده فعال در صنایع خلاق در این رویداد ثبت نام کرده اند.
کرمی با اشاره به اینکه ارزیابی طرحها و فرمهای ارسالی متقاضیان توسط داوران آغاز شده است، گفت: با توجه به شرایط موجود کشور از نظر شیوع گسترده ویروس کرونا، زمان برگزاری اختتامیه با حضور مسئولان کشوری و برگزیدگان نهایی جشنواره اعلام میشود.
به گفته رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علاوه بر بخشهای مسابقهای و رقابتی، وبینارها و کارگاههای آموزشی مختلفی نیز در حاشیه این جشن سراسری برگزار شده است تا آخرین تحولات و پیشرفتهای حوزه فناوریهای نرم را به شرکتکنندگان آموزش دهند و مشاورههای لازم در این بخش عرضه شود.
رئیس شورای سیاستگذاری «جشن هزاره شرکت خلاق» در ادامه گفت: این رویداد به دنبال شناسایی شرکتهای خلاق دارای محصولات برتر است تا با اختصاص بستههای حمایتی به آنها فعالیت آنها را گسترش دهد. در این صورت قرار گرفتن در مسیر تجاری سازی ایدهها و طرحها برای آنها آسانتر میشود.
مشاور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با اشاره به تنوع موضوعی ۱۰۰۰ شرکت خلاق ثبت شده در برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق، افزود: از هزار شرکت خلاق ثبت شده ۵۱۹ شرکت مربوط به حوزه کسب و کارهای دیجیتال و فضای مجازی است. همچنین ۱۳۳ شرکت در حوزه بازی، اسباب بازی و سرگرمی، ۸۸ شرکت در حوزه صنایع دستی، گردشگری ومیراث فرهنگی، ۹۴ شرکت در صنایع دیداری و شنیداری، ۲۰ شرکت در یادگیری، چاپ و نشر و ۵۷ شرکت در حوزه طراحی و معماری مشغول فعالیت هستند. همچنین ۴۱ شرکت نیز در حوزه گیاهات دارویی و طب سنتی، ۷ شرکت در حوزه هنرهای تجسمی و نمایشی، ۲۶ شرکت در خدمات زیرساختی صنایع خلاق و ۱۵ شرکت سایر صنایع خلاق و فرهنگی فعالیت میکنند.
پاسخ ها