به گزارش گروه وبگردی اخبار
، مارمالاد گلابی یکی از انواع مارمالادهای بسیار لذیذی است که میتوانید برای وعده صبحانه یا برای سرو همراه دسرها تهیه کنید. تهیه مارمالاد گلابی و زنجبیل بسیار راحت است و در خانه میتوانید با خیال راحت آن را آماده کنید و از خوردن مارمالاد خانگی لذت ببرید. اضافه کردن زنجبیل به این مارمالاد گلابی باعث شده که عطر و طعمی متفاوت از سایر مارمالادها داشته باشد. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه
مارمالاد گلابی و زنجبیل خوشرنگ خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد گلابی و زنجبیل خوشرنگ خانگی
گلابی یک کیلو
شکر ۵۰۰ گرم
زنجبیل یک عدد
لیموترش دو عدد
طرز تهیه مارمالاد گلابی و زنجبیل خوشرنگ خانگی
گلابیها را پوست بکنید و هستهها و وسط آن را جدا کنید. این قسمتها را دور نریزید و کنار بگذارید.
از پوستکن یا چاقوی بسیار تیز استفاده کنید و گلابیها را به قطعات نازک ببرید.
آب لیموها را بگیرید. زنجبیل را رنده کنید. برای رنده کردن آن از رنده ریز استفاده کنید. زنجبیل را در کاسهای پلاستیکی بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
گلابیهای برش خورده و شکر را به بقیه مواد اضافه کنید و آن را ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید. در این مرحله آب گلابی خارج میشود و با لیمو و زنجبیل طعمدار میشود.
بعد از ۱۲ ساعت، کاسه را بیرون بیاورید و مواد داخل آن را داخل قابلمه بریزید. پوست و وسط گلابیها را که کنار گذاشته بودید، داخل کیسه پارچهای تمیز و نخی بگذارید و در آن را ببندید و داخل قابلمه بگذارید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید. در ابتدا ممکن است کمی کف روی مارمالاد شکل بگیرید. آنها را با قاشق بردارید.
سفت شدن و قوام گرفتن مارمالاد حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول میکشد. بعد از این مرحله، مارمالاد آماده شده را داخل شیشههای تمیز مخصوص مربا بریزید.
نکات
دانهها و پوست گلابی سرشار از پکتین هستند که کمک میکند مارمالاد شما سریعتر و به روش کاملا طبیعی سفت شود.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها