🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

سرخه حصار باید پارک جنگلی ایرانیان شود

مسجد جامعی گفت: نام پارک جنگلی ایرانیان را برای مجموعه سرخه حصار پیشنهاد می‌کنم تا هر قسمت آن شناسنامه بخشی از ایران را بیان کند.

به گزارش گروه اجتماعی اخبار ، مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری هفته گردشگری پس از بازدید از بوستان جنگلی سرخه حصار در منطقه ۱۳، اظهار کرد: مجموعه سرخه حصار که از دوره تیموری حفاظت شده بوده، سرمایه‌ای فراملی است و این سرمایه در نسبت با طبیعت آن تعریف شده است.

او درباره درختان این مجموعه افزود: درختان سوزنی برگ، هم به لحاظ محیط طبیعی آسیب زا است و هم ریشه‌های سطحی دارد که نمی‌تواند به عمق پایین برای دسترسی به آب برسد و از همین رو درختان پهن برگ در حال اضافه شدن است. از آنجا که سطح آب‌های زیرزمینی کاهش پیدا کرده و عمده درختان این مجموعه ریشه‌های سطحی دارند برای آبرسانی به این درختان ۱۵ استخر و سیستم آب چرخانی طراحی شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به کمبود سرویس‌های بهداشتی تعبیه شده در بوستان جنگلی سرخه حصار به ویژه برای روز‌های آخر هفته، گفت: دسترسی به این بوستان نباید به سختی انجام شود، ضمن اینکه حفظ این فضا و توجه به طبیعت آن در توسعه گردشگری باید در اولویت قرار گیرد. علاوه بر این در ساخت و ساز‌ها باید کاربرد آهن کمتر باشد و بیشتر از چوب و سنگ استفاده شود.

او نام «پارک جنگلی ایرانیان» را برای مجموعه سرخه حصار پیشنهاد کرد و عنوان کرد: می‌توان ارائه انواع غذا‌های ایرانی، سوغاتی‌ها و فرهنگ‌های مختلف را از نقاط کشور در این بوستان راه انداخت تا هر قسمت آن شناسنامه بخشی از ایران را بیان کند.

تحقق اعتبار پروژه‌های سرخه حصار با استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی

مسجد جامعی در ادامه با بیان اینکه باید طراحی پروژه‌های بوستان سرخه حصار به سمتی برود که سرمایه گذاران بخش خصوصی وارد عرصه شوند، گفت: در شرایطی که تنها ۴۰ درصد از درآمد‌های شهرداری تحقق پیدا کرده تاکید روی ارقام مطرح شده برای اجرای پروژه‌های سرخه حصار بسیار دشوار است و در این زمینه باید به ظرفیت‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی بیشتر تکیه کرد.

عضو شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هفته تهران یادآور شد: روز تهران بیشتر مربوط به ابعاد اجتماعی، میراث فرهنگی و تاریخی تهران بود در حالی که باید به مسائلی مانند طبیعت و محیط زیست و مشکلاتی ازقبیل ترافیک و آلودگی نیز توجه شود، از همین رو سه سالی است که از روز تهران به هفته تهران تبدیل شده است و هر کمیسیون متولی یک روز آن شده است. به عنوان مثال در حوزه فضای سبز و بوستان‌ها قرار است بیش از ۶۰ درخت بالای صدسال در ۱۹ منطقه تهران، شناسنامه دار شوند.

او با بیان اینکه پس از شعار‌هایی مانند «تهران ایرانیان» و «بازشناسی هویت تهران» در سال‌های گذشته امسال شعار «مکتب تهران» برای این هفته در نظر رفته شده است، اضافه کرد: ویژگی مکتب تهران عمومی ساختن حوزه‌های مختلف شهر از جمله معماری، شهرسازی، هنر، ادبیات، شعر، فلسفه و کلام است.

پیشنهاد ایجاد موزه برای این دوره از تاریخ پزشکی در کاخ یاقوت

مسجد جامعی در ادامه این نشست درباره تبدیل «کاخ یاقوت» در محوطه بیمارستان شهید لواسانی به «موزه پزشک»، گفت: با توجه به اینکه حدود ۱۸۰ نفر از کادر درمان در این دوره چندماهه بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و موزه پزشکی نیز در تهران وجود دارد، بهتر است که این موزه به بخش مربوط به کرونا اختصاص پیدا کند. از این رو شورای شهر با سازمان‌های تامین اجتماعی و نظام پزشکی وارد مذاکره خواهد شد تا بتواند موزه ویژه این دوره از تاریخ پزشکی را ایجاد کند.

ساخت طولانی‌ترین مسیر دوچرخه کشور در منطقه ۱۳

مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه ۱۳ در نشست خبری پس از بازدید از قطب گردشگری سرخه حصار، گفت: تلاش می‌شود تا پایان سال طولانی‌ترین مسیر دوچرخه که از میدان شهدا (لاین شمال به جنوب خیابان پیروزی) آغاز و تا کلاهدوز، اتوبان دوران و یاسینی ادامه دارد و پس از آن وارد بوستان سرخه حصار می‌شود، افتتاح شود. ۶۵ تا ۷۰ درصد کار از این مسیر ۲۰ کیلومتری انجام شده تصمیم داریم تا ۲۲ بهمن همه مسیر را کامل کنیم که اگر این امر مسیر نشد، مسیر ۸ کیلومتری سرخه حصار در آن تاریخ افتتاح خواهد شد.

او با بیان اینکه مصوبه‌ای در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مبنی بر تبدیل سرخه حصار به قطب گردشگری پایتخت مطرح شد، افزود: ۵۶ پروژه برای این کار طراحی شده و با توجه به دغدغه محیط زیستی مدیریت شهری در این دوره، تنها ۵ درصد ابنیه در این فضا ایجاد می‌شود؛ بنا‌هایی که سازگار با محیط زیست هستند.

شهردار منطقه ۱۳ ادامه داد: پروژه‌هایی مانند بومگردی و بازارگل و گیاه تا پایان سال به بهره برداری خواهند رسد. بازار شکیلی که این امکان را به شهروندان می‌دهد که به راحتی بتوانند در پارکینگ‌های هم سطح پارک کنند و به دلیل اینکه در خارج از محدوده شهری واقع می‌شود مشکلی نیز برای دیگر شهروندان به وجود نمی‌آورد.

رحمان زاده با اشاره به توسعه ۳۰ هکتاری جنگل در بوستان سرخه حصار در یک سال گذشته، گفت: علاوه بر توسعه جنگل کاری، باغ گل ۵۰ هکتاری که از گونه‌های مختلف گیاهی و دارویی تشکیل شده در این بوستان ایجاد می‌شود. همچنین غذا‌های متنوع ایرانی، صنایع دستی اقوام مختلف نیز در رستوران‌های بوستان سرخه حصار ارائه خواهد شد.

او در خاتمه عنوان کرد: جلساتی با سازمان تامین اجتماعی برگزار شده و در تلاش هستیم با امضای تفاهم نامه‌ای مشارکتی، ضمن تبدیل کاخ یاقوت به موزه پزشکی، به زودی بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که مردم بتوانند در فضای این کاخ تردد و از این بنای تاریخی بازدید داشته باشند. علاوه بر این مطالعات ایجاد نیروی هوایی در پادگان نیروی هوایی که دو میلیارد اعتبار مصوب داشت و شهرداری منطقه توانست این اعتبار را به ۶ میلیارد برساند، انجام شده و این پروژه به فاز دوم و مرحله انتخاب پیمانکار رسیده است.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋