به گزارش گروه وبگردی اخبار ، اگر به سیبزمینی سرخ کرده علاقه دارید، اما به خاطر روغن زیاد از آن دوری میکنید؛ اگر کودکان شما به خوردن شلغم علاقهای ندارند، اما شما میخواهید که از فواید آن بهرهمند شوند، بهتر است هرچه زودتر سراغ طرز تهیه شلغم سرخ کرده به عنوان اسنکی سالم و خوشمزه بروید.
شلغم سرخ کرده به همراه سیبزمینی با کمترین میزان روغن در فر تهیه میشود. این غذا با ادویههایی که در پخت آن استفاده میشود آشپزخانه شما را سرشار از عطر هیجانانگیز ادویه کاری خواهد کرد و هیچکس نمیتواند دست رد به تست این پیشغذا یا میانوعده لذیذ بزند. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شلغم سرخ کرده
شلغم یک عدد بزرگ
سیب زمینی دو عدد بزرگ
سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
پودر کاری ملایم یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه شلغم سرخ کرده
برای تهیه شلغم سرخ کرده ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و روی سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی کاملا بپوشانید.
شلغمها را خوب شسته و پوست بگیرید. سپس آنها رادر اندازههای باریک و بلند خلالی برش بزنید.
سیبزمینیها را خوب شسته و پوست آن را بکنید سپس مانند شلغم خلالی و هماندازه برش دهید.
در یک بشقاب کوچک پودر کاری، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.
سیبزمینی و شلغم را در یک کاسه بزرگ ریخته و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
نیمی از ترکیب ادویهها را به شلغم اضافه کرده و آن را طوری مخلوط کنید که کاملا طعمدار شود. سپس مابقی ادویه را نیز به آن اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
شلغم و سیبزمینی طعمدار شده را در سینی فر روی کاغذ روغنی بریزید و به سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. شلغم سرخ کرده را از فر خارج کرده، آنها را در سینی جابهجا کنید و دوباره به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا اطراف آن سرخ شود. زمانیکه شلغم و سیبزمینی کاملا طلایی رنگ شدند، شلغم سرخ کرده شما آماده است. آن را با سس باربیکیو سرو کنید.
نکات طرز تهیه
به جای سرکه سیب میتوانید از نصف قاشق غذاخوری روغن نارگیل استفاده کنید.
دقت کنید که هرچقدر برش شلغمها و سیبزمینی قطورتر باشد، زمان بیشتری جهت پخت احتیاج دارد.
بنابر سلیقه شخصی سیبزمینیها با پوست نیز در این اسنک قابل استفاده است.
مقدار ادویهها مطابق ذائفه فردی قابل تغییر است.
این اسنک هم با انواع دیپ و هم با سس باربیکیو قابل سرو است.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها