به گزارش گروه وبگردی اخبار ، کاسرول در زبان انگلیسی به غذایی گفته میشود که در یک ظرف بزرگ با دیواره نسبتا عمیق و در فر پخته شده باشد و در همان ظرف هم سرو شود. انواع سوفله مثل سوفله گوشت و بادمجان هم نوعی کاسرول است. ترکیب این مخلوط را معمولا مواد گوشتی و سبزیجات شکل میدهند و روی مخلوط با هر نوع پنیر چربی که بعد از حرارت دیدن حالت کشسانی پیدا کند پوشیده میشود؛ مانند پنیر پیتزا، پنیر پارمسان یا پنیر اسرم که ما در تهیه این غذا از آن استفاده میکنیم. پنیر اسرم پنیر خامهای سنتی دانمارک است. این پنیر نیمهسخت از شیر گاو تولید میشود و داری ظاهری زرد رنگ و روغنی است. پنیر اسرم در ترکیب با انواع گوشت، مرغ و ماهی طعم بسیار لذتبخشی به غذا میدهد. غذایی که میخواهیم آموزش دهیم یک کاسرول لذیذ است که با سوسیس و پنیر اسرم درست میشود و بسیار هم سریع آماده میشود.
مواد لازم برای کاسرول سوسیس خوشمزه و فوری
سوسیس ژاپنی ۵۰۰ گرم
سیبزمینی (پوره) سه فنجان
کره (ذوب شده) یک چهارم فنجان
پنیر چدار (ریش شده) نصف فنجان
پنیر اسرم ۴۰۰ گرم
تخممرغ (بزرگ) شش عدد
طرز تهیه کاسرول سوسیس
فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کف ظرف مخصوص کاسرول کمی روغن بمالید.
سوسیسها را داخل یک ماهیتابه بزرگ و عمیق بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا نسبتا قهوهای شوند. سپس آبش را خالی کنید و کنار بگذارید.
سیبزمینی و کره را داخل ظرف کاسرول بریزید و مخلوط کنید. سپس با پشت قاشق سیبزمینی را به کف و دیواره ظرف به طور یکدست بمالید. در ظرف دیگری، سوسیسها را با پنیر چدار، پیاز، پنیر اسرم و تخممرغها ترکیب کنید و روی پوشش سیبزمینی بریزید.
کاسرول را به مدت یک ساعت بپزید، بعد از یک ساعت یک عدد خلال دندان داخل مواد فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کاسرول سوسیس و پنیر شما آماده سرو است. ۵ دقیقه ظرف را در دمای اتاق قرار دهید تا حرارتش کم و قابل خوردن شود.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها