به گزارش گروه وبگردی اخبار ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت نان لواش را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ آب پز ۲ عدد پنیر خامهای ۲ قاشق سوپخوری
ساقه پیازچه ۵ عدد کنسرو تن ماهی ۱ قوطی
سیر تازه ۱ عدد نان لواش ۳ عدد
تره فرنگی ۱ عدد نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم
ماست خامهای ۲ پیمانه
طرز تهیه رولت نان لواش:
تخم مرغ، پیازچه، سیر و تره فرنگی را نگینی خرد کنید. بهتر است تمام مواد یک اندازه و یکدست خرد شوند. ماست، نمک، فلفل و پنیر خامهای را با هم مخلوط کنید و همراه تن ماهی در مواد بالا بریزید.
تندی و شوری را به دلخواه اندازه کرده و کمی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا مزهها با هم ترکیب شده و طعم مورد نظر حاصل شود. نان لواش را روی سطحح صافی گذاشته و مواد را روی آن بریزیدکره آب شده را روی مواد ریخته و نان را رول کنید. رولت را در فویل پیچیده و در یخچال قرا دهید.
نان را به شکل رولتی به عرض ۲ سانتی متر برش دهید. این رولت خوشمزه و ساده برای پذیرایی در وعدههای عصرانه و به عنوان پیش غذای ساده مهمانیها بسیار مناسب است. میتوان این رولتها را برای تغذیه کودکان در مدارس نیز استفاده کرد، چون این رولت از مواد سالم و گیاهی تهیه شده است. دقت داشته باشید نان لواش نباید در معرض هوای محیط قرار گیرد، چون خیلی سریع خشک میشود.
منبع:کی آشپز
پاسخ ها