او افزود: یکی از شاخصترین اقدامات جهاد دانشگاهی در حوزه فنی و مهندسی طراحی و ساخت بزرگترین فرستندههای دیجیتالی بود که با حمایت صدا و سیما با موفقیتهای بزرگی همراه بود؛ این عامل باعث شد تا بخش خصوصی هم برای فعالیت وارد بازار کار شود.
طیبی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به تولید فناوریهای بزرگی اقدام کرده است و در صنایع بالادستی نفت توانسته است تا دانش طراحی، ساخت دکل، مته و دستگاههای حفاری نفت را کسب کند. همین عامل منجر به انعقاد قرار داد بزرگی در این حوزه با صنعت نفت ایران شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور با بیان اینکه طی ماههای اخیر دانش پخت و تولید پیشرفتهترین مته را به دست آورده ایم، تاکید کرد: دانش پخت و تولید پیشرفتهترین مته، یکی دیگر از بزرگترین اقدامات جهاد دانشگاهی در طی چند سال تاسیس خود بوده که به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کرده است.
اقدامات جهاد دانشگاهی در زمینه تولید مواد شیمیایی
طیبی درباره اقدامات جهاد دانشگاهی در زمینه تولید مواد شیمیایی گفت: اقدامات فنی جداسازی آب و آب نمک به روش الکترومغناطیسی از اقدامات شیمیایی جهاد دانشگاهی بود که این دانش منجر شد تا در سال گذشته با حضور وزیر نفت قرار داد طراحی و ساخت کارخانه بزرگ نمک زدایی یا یک کارخانه به عنوان تولید زود هنگام نفت را در آزادگان با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه امضا کنیم.
او ادامه داد: جهاد دانشگاهی در زمینه برق و الکترونیک کارهای بسیار ارزندهای انجام داده و از سال ۱۳۷۵ به طراحی و ساخت تغذیه سیستم کنترل پلنتهای نفت، گاز و پتروشیمی در پالایشگاه پخش اقدام کرده است، همچنین در زمینه کشاورزی، کشت بافت گیاهان دارویی و کشت بافت درختان مزمن هم اقدامات بزرگی انجام داد.
طیبی اظهار کرد: با وجود نژادهای بسیار مرغوب در دنیا و وابستگی به کشورهای دیگر، تصمیم به اصلاح نژاد دامی داخلی گرفته ایم. با افزایش بیشتر درصد چربی در شیر، توسعه و رشد گوشت و تولید بیشتر علوفه به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کرده ایم و در این زمینه با یک شرکت بزرگ همکاری میکنیم.
او گفت: جهاد دانشگاهی موفق به تولید دستاوردهای بزرگی در حوزه فناوری، پژوهشی، پزشکی، مهندسی، فنی و کشاورزی شده است و درحال حاضر پروژههای بسیار بزرگی را با حمایت دفتر مقام معظم رهبری در دست اجرا دارد. این عوامل میتوانند منشا تغییرات بسیار بزرگی در رفع وابستگیهای کشور باشند، به عنوان نمونه در زمینه بذرهای هیبریدی که یکی از وابستگیهای کشور ما هستند و متاسفانه برای واردات آنها مافیای بزرگی شکل گرفته است کارهای بسیار ارزنده و مفیدی را انجام داده ایم و ان شالله تا پایان امسال و سال آینده میتوانیم ۴ برابر بذر هیبریدی را با وزن پر مصرف و با دانش کاملا بومی و بهره وری بسیار بالا تولید کنیم.
پاسخ ها