به گزارش گروه وبگردی اخبار ، ژله لایهای یکی دیگر از انواع ژله ها است که معمولا برای مهمانیها و مراسم خاص تهیه میشود. این ژله از چند لایه تهیه میشود. برای این کار میتوانید از دو طعم ژله و یا حتی بیشتر نیز استفاده کنید این ژله هر چه تعداد رنگ در آن بیشتر باشد جذابیت بیشتری برای مهمانان خواهد داشت به علاوه اینکه طعمهای بیشتری را نیز تجربه خواهند کرد. اما به این نکته هم توجه داشته باشید که هر چه تعداد رنگها بیشتر باشد مسلماً زمان بیشتری را برای تهیه این ژله باید صرف کنید و لی نتیجه بسیار عالی به شما خواهد داد.
مواد لازم
ژله آلبالو: ۱ بسته
ژله توت فرنگی: ۱ بسته
ژله طالبی: ۱ بسته
بستنی وانیلی: ۱ لیتر
آب جوش: به مقدار لازم
آب سرد: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا پودر ژله آلبالو را درون یک ظرف میریزیم و ۱ لیوان آب جوش را به آن اضافه میکنیم. (در ابتدای کار حتما قالب را چرب کنید.)
دو دقیقه هم میزنیم تا ژله کاملا حل شود.
سپس ۱ لیوان آب سرد میریزیم و سپس ۱/۳ ژله را درون ظرف میریزیم و به مدت یک ساعت درون یخچال میگذاریم.
پس از گرفتن ژله لایه اول مرحله بعد را شروع میکنیم.
۱/۲ پودر توت فرنگی را با آب جوش ترکیب میکنیم و به خوبی هم میزنیم (بهتر است از روش بن ماری برای این کار استفاده کنید یعنی حرارت غیر مستقیم).
سپس بستنی را به ژله اضافه میکنیم و روی ژله آلبالو میریزیم و درون فریزر به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا کاملا خودش رو بگیرد.
ژله طالبی را پس از گرفتن بستنی بر روی آن میریزیم و یک ساعت درون فریزر میگذاریم.
پس از گرفتن ژله طالبی، مراحل فوق را تکرار میکنیم یعنی ابتدا ژله آلبالو سپس بستنی و در انتها ژله آلبالو را اضافه میکنیم پس از گرفتن ژله به راحتی از ظرف جدا میشود.
در صورت جدا نشدن از آب گرم استفاده میکنیم.
ژله را به اندازههای دلخواه برش میدهیم.
روی آن را به دلخواه با خامه آماده ویا بستنی ویا میوه تزئین میکنیم.
منبع: غذالند
پاسخ ها