برای تصمیمسازی و برنامهریزی دقیق در فعالیتهای فرهنگی از جمله بخش نشریات دانشجویی، داشتن اطلاعات دقیق و شفاف بسیار ضروری است. از اینرو طراحی سامانهای در سه سطح کاربری دانشجویی، کارشناسی و مدیریتی جهت نظمبخشی و سامانهدهی فعالیت این حوزه نیاز بود که با ثبت اطلاعات نشریات (نام نشریات، نام صاحب امتیاز، مدیرمسئول، سردبیر، بارگذاری فایل نشریات و...) در این سامانه و ایجاد ارتباط بین دستاندرکاران نشریات با مسئولان فرهنگی، این کار انجام شد.
دانشجویان با عضویت در سامانه امکان مکاتبه اداری با کارشناس نشریات را دارند و میتوانند از این طریق درخواست دریافت مجوز نشریات و سایر تغییرات را ارسال کنند و با شاخه پیگیری روند فرایند صدور مجوز و... را رویت کنند.
با توجه به زمان برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی و نبود امکان برگزاری حضوری انتخابات تصمیم بر برگزاری انتخابات الکترونیک شد که سامانه انتخابات نیز در ذیل سامانه جامع نشریات http://apmsrt.ir/MemberPanel/Login طراحی شده است.
در حال حاضر انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه الزهرا در حال برگزاری است. این سامانه امکان نظارت اعضای کمیته ناظر بر نشریات را برعملکرد نشریات فراهم آورده است.
گفتنی است، این دو طرح در اداره کل فرهنگی وزارت علوم ایجاد و در سطح کشوری نیز راهاندازی شده است.
پاسخ ها