او افزود: با ایرج اقلیمی مربی تیم ملی آبهای آرام از طریق فضای مجازی در ارتباط هستم. مربی هر روز تمرینات را برای من و دیگر هم تیمیها ارائه میدهد و بر اساس نیاز قایقرانان زمان تمرین را تعیین میکند.
شریفی گفت: فدراسیون در طول قرنطینه و تعطیلی دریاچه آزادی امکاناتی از قبیل دستگاه ارگو متر را برای تمرین در خانه به من و دیگر قایقرانان داده بود. در طول مدت ورود خود به قایقرانی تاکنون برایم پیش نیامده بود که مدت طولانی از قایقرانی فاصله بگیرم.
عضو تیم ملی قایقرانی ادامه داد: بعد از ۴ ماه که توانستم دوباره بر روی آب پارو بزنم حس خوبی نداشتم و احساس مبتدی بودن به من دست داد، زیرا تعادل و کارایی خود را در طول این مدت با تمرین نکردن بر روی آب از دست داده ام.
او افزود: برای قایقرانان تمرین در خانه هیچ وقت جایگزین تمرین حرفهای زمان اردو و تمرین قایقرانی بر روی آب نمی شود، مخصوصا رشته قایقرانی که نیاز به قایق و پارو دارد و باید تمرین مداوم داشته باشیم تا تعادل و کارایی خود را حفظ کنیم.
شریفی درباره اهدای جوایز قایقرانان گفت: آبان ماه سال ۹۷ مسابقات جوانان قهرمانی آسیای زیر ۲۳ سال و پاراکانو قهرمانی آسیا در کشور ازبکستان برگزار شد. در این رقابتها توانستم یک مدال طلا، نقره و برنز را از آن خود کنم و دیگر قایقرانان نیز مدالهای زیادی را کسب کردند و طبق قولهای وزارت ورزش باید جوایزی به قایقرانان تعلق میگرفت و حتی اسفندماه ۹۸ قرار بر این بود که این جوایز به من و دیگر مدال آوران اهدا شود که هنوز به ما داده نشده است.
او ادامه داد: چشم امید و منبع درآمد ما ورزشکاران به این جوایز است. از مسئولان خواهشمندم که فکری به حال ما کنند و جوایز را هر چه زودتر به دست ما برسانند. برای ادامه ورزش در این شرایط سخت اقتصادی نیازمند کمک مالی هستیم.
پاسخ ها