به گزارش خبرنگار گروه استان های اخبار از ساری ،کمال علیپور خنکداری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در جلسه بررسی پروژه گازرسانی به مناطق روستایی شهرستان سوادکوه با تاکید بر اجرای پروژه بر اساس برنامه زمانبندی، گفت: براساس برنامه توسعه این پروژه با توجه به قرار داشتن در ایام فصل کاری،باید به گونهای برنامه ریزی شود تا بیشترین استفاده از این روزها برای پیشرفت این طرح حاصل گردد.
او توجه ویژه به مسائل ایمنی و توسعه پایدار را مهم دانست و افزود: شرکت گاز جهت برقراری جریان گاز ایمن و پایدار مشترکان، همزمان با تسریع در عملیات گازرسانی، تصمیماتی را اتخاذ کند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی اقداماتی چون گازرسانی به مناطق روستایی یک گام مهم در تحقق عدالت و بهرهمندی همه مردم جامعه از منابع است.
جعفر احمدپور مدیرعامل شرکت گاز مازندران از بهرهمندی ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۷۳ درصد جمعیت روستایی شهرستان سوادکوه از نعمت گاز طبیعی خبر داد و گفت:از مجموع ۱۶۲ روستای منطقه سوادکوه، ۸۳ روستای این شهرستان از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند.
او افزود:قرار گرفتن روستاهای سوادکوه در مناطق سخت کوهستانی و جنگلی، آن را در اولویت گازرسانی در راستای حفظ جنگل و جلوگیری از تخریب آن قرار داده است.
جعفری با اشاره به اینکه عملیات گازرسانی در ۲۰ روستای سوادکوه در دست اجراست که دارای پیشرفت ۹۵ درصدی است، گفت: گازرسانی به ۴۷ روستای دیگر بخش ولوپی و راستوپی این شهرستان در دست مطالعه و طراحی است.
او افزود: با ورود گاز به این روستاها، بیش از ۱۱ هزار مشترک روستایی از این نعمت خدادادی بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه گازرسانی به روستاهای منطقه ورسک در ۳ فاز برنامه ریزی و اجرایی خواهد شد،گفت: تعداد ۲۶ روستای دهستان ولوپی منطقه آلاشت، تست شبکه به اتمام رسیده و آماده بهرهبرداری و نصب انشعاب میباشد.
جلسه بررسی پروژه گازرسانی به روستاهای سوادکوه با حضور مدیرعامل گاز مازندران، نماینده مردم قائم شهر، جویبار و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مسئولان محلی سوادکوه در فرمانداری سوادکوه برگزار شد.
پاسخ ها